HP Pavilion 15 EC2014NT alınır mı?

Docthirst

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu fiyat bandında daha iyi ne alınabilir? Donanım olarak gerçekten iyi fakat dış plastiği olsun menteşeler olsun çok mu kötüdür sizce? Ve 5-6 sene götürür mi beni yazılım+oyun için alıyorum.

i5 versiyonunu kullandim 2 yil once resmen yaniyordu muhtemelen isi problemi yasayacaksiniz, arkadaşlar o fiyat araliginda onerilerde bulunacaktir. Yerinizde olsam HP'yi ya hiç almam ya da seceneklerde son siraya birakirim.

Bu yıl çıkan laptopların çoğunda ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de geçen senelere göre ısı problemi yok. Fakat bu fiyata MSI Bravo, Asus Tuf veya ROG, Lenovo gibi markaların da bilgisayarları var. Ben MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sadece RAM 8 GB, sonradan yükseltme yapacağım. Sizde bir göz atabilirsiniz Bravo ve Tuf serilerine.

Bu yıl çıkan laptopların çoğunda ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de geçen senelere göre ısı problemi yok. Fakat bu fiyata MSI Bravo, ASUS TUF veya ROG, Lenovo gibi markaların da bilgisayarları var. Ben MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sadece RAM 8 GB, sonradan yükseltme yapacağım. Sizde bir göz atabilirsiniz bravo ve TUF serilerine.

Hocam bravonun RX5500m ekran kartına denk midir 3050 acaba.

Hocam bravonun RX5500m ekran kartına denk midir 3050 acaba.
3050 bir tık daha iyi RX5500M'den ama oda gayet normal. 3050 çok daha yeni yayınlanmış bir kart ve bazı teknik özelliklerde RX5500M'in önünde. İsterseniz userbenchmark vari bir siteden karşılaştırıp değerleri kıyaslayabilirsiniz

3050 bir tık daha iyi RX5500M'den ama oda gayet normal. 3050 çok daha yeni yayınlanmış bir kart ve bazı teknik özelliklerde RX5500M'in önünde. İsterseniz UserBenchmark vari bir siteden karşılaştırıp değerleri kıyaslayabilirsiniz.

Benchmark ve karşılaştırma testlerini YouTube üzerinde izlediğimde ben de 3050'nin daha iyi olduğunu gördüm ama, bu forumda pek çok arkadaş RX5500M in son aldığı güncellemeyle RTX3050'yi yakaladığı falan söyledi, o yüzden aslında kafam biraz karıştı.

Benchmark ve karşılaştırma testlerini YouTube üzerinde izlediğimde ben de 3050'nin daha iyi olduğunu gördüm ama, bu forumda pek çok arkadaş RX5500M in son aldığı güncellemeyle RTX3050'yi yakaladığı falan söyledi, o yüzden aslında kafam biraz karıştı.
Dediğiniz gibiyse çok iyi. Fakat güncelleme konusu hakkında bilgim yok :)

Hocam HP Pavilionda Ryzen 7 5800H işlemci var benim aklımı bu karıştırıyor.Yoksa ben de MSI alacaktım bu modeli görene kadar
Bu yıl çıkan laptopların çoğunda ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de geçen senelere göre ısı problemi yok. Fakat bu fiyata MSI Bravo, Asus Tuf veya ROG, Lenovo gibi markaların da bilgisayarları var. Ben MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sadece RAM 8 GB, sonradan yükseltme yapacağım. Sizde bir göz atabilirsiniz Bravo ve Tuf serilerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı