HP Pavilion 15 EC2014NT alınır mı?

Ayrıyeten 8 GB RAM fazlası da var Pavilion'da usta, fiyata göre çok iyi aslında da bu kadar ucuz olması falan insanı bir kıllandırıyor :D
İşte hocam bu kıllanma beni korkutuyor :D çünkü bu fiyata daha iyi donanımlı bir laptop almak İMKANSIZ.Normalde 9800 TL zaten Hepsiburada da fakat trendyolun kendi indirimi var.Bi ara 9860a MSI aynı işlemci rx5500m 16gb ram 1tb SSD satılmıştı o zaman görmemiştim fırsatı buda öyle olmuş olabilir belki.Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?

Bu yıl çıkan laptopların çoğunda ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de geçen senelere göre ısı problemi yok. Fakat bu fiyata MSI Bravo, Asus Tuf veya ROG, Lenovo gibi markaların da bilgisayarları var. Ben MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sadece RAM 8 GB, sonradan yükseltme yapacağım. Sizde bir göz atabilirsiniz Bravo ve Tuf serilerine.
Ekran kartı 3gb ama

İşte hocam bu kıllanma beni korkutuyor :D çünkü bu fiyata daha iyi donanımlı bir laptop almak İMKANSIZ.Normalde 9800 TL zaten Hepsiburada da fakat trendyolun kendi indirimi var.Bi ara 9860a MSI aynı işlemci rx5500m 16gb ram 1tb SSD satılmıştı o zaman görmemiştim fırsatı buda öyle olmuş olabilir belki.Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?
ben de hala karar veremedim usta ama hp ye daha yakınım
Hocam herkese merhaba başlıktaki laptopu sipariş verdim RTX3050 16 GB RAM Ryzen7 5800H işlemci 500GB SSD ile geliyordu 9K civarına ürün dün elime ulaştı. BIOS, ekran kartı driverleri Windows Update, GeForce exprience ve AMD software dahil her şeyi güncelledim. Daha sonra Valorant oynamak için oyunu indirdim ve girdiğimde karşılaştığım manzarada şok oldum oyun 15 20FPS arası gidip geliyor bazen 300'e çıkıp anlık hemen düşüyordu. Varsayılan kullanılan işlemciyi RTX3050 seçerek yeniden denedim yine olmadı. Bilgisayara format atıp temiz kurulum yaptım, ne denediysem aynıydı seneryo. UserBenchmark üzerinden performans testini yaptım daha sonra ekran kartı yüzde 15 gibi çok düşük bir skor aldı. Oyun içinde bilgisayarın fanı dahi çalışmıyor. Anlayamadığım bir şekilde tam performans vermiyordu. Daha sonra harici hard diskime kurulu olan Mafia Definitive Edition'u açmayı denedim Ultra ayarlarda kesintisiz olarak oynanıyordu. Bilgisayarın ssdsinde mi bir sorun var işlemci ekran kartı uyumunda mı bilmiyorum, Valorant işlemciye yüklenen bir oyun çünkü belki. Belki bir çözümü vardır ama 1 gündür uykusuz bir şekilde her şeyi denememe rağmen düzelmedi sıfır bir bilgisayar ve bu kadar da para verdiğim için hiç risk almadan bugün iade talebi oluşturup geri gönderdim. Umarım bir sıkıntı çıkmadan alırım iademi. Bu sorunla ilgili bilgisi olan var mı ne sebep olabilir?

Dosya Ekleri

• 20210922_120752.jpg
    20210922_120752.jpg
    219,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210922_120745.jpg
    20210922_120745.jpg
    166,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210922_120807.jpg
    20210922_120807.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı