HP Pavilion 15-N206ST veya Casper CN TKI-4702B

Tamer Turan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar önerisi olarak hangisini önerirsiniz? HP ısınır diyorlar ama ısınması benim için problem değil soğutucu ile kullanacağım oyun oynayacağım ve Adobe programlarını kullanacağım. Aklımda iki tane bilgisayar var:
1.CASPER CN TKI-4702B NOTEBOOK - Teknosa
2.HP PAVILION 15-N206ST F8S51EA NOTEBOOK - Teknosa

Bana HP daha mantıklı geldi bu arada HP iyiyse HP'nin hediye çeki ile ne almamı önerirsiniz ben 30 TL'ye Logitech N200 soğutucu, Toshiba 1 TB Hard Disk düşünmüştüm sizin önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP ve Casper Alabileceğim en kötü marka bilgisayar hangi marka olabilir? Sorusunun cevabı olan firmalardır. Toplama almanız çok daha iyi.

HP ve Casper Alabileceğim en kötü marka bilgisayar hangi marka olabilir? Sorusunun cevabı olan firmalardır. Toplama almanız çok daha iyi.
Toplama düşünmüyorum.

İşlemci hızı dışında iyi. Asus'tan 3.2 beklerdim. Sizce 2.70 kötü ancak 2. öneriniz gerçekten tüm fikirlerimi değiştirdi. İndirime girerse kesinlikle asus alacağım, diğer önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama düşünmemeniz için hiçbir neden yok. Mağazada adamlar topluyor zaten. Ama sizin toplamanız çok daha iyi olur.
Taşıyabileceğim bir bilgisayar gerekiyor. Bir de masaüstü bilgisayarlara alışık değilim.

Kuzenim asus x555 ln kullanıyor, fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2000 - 2200 arasıydı ve battlefield 4'ü medium kalitede oynuyor.
Zaten ilk düşüncem Asus olacaktır. Bu bilgisayar bana yeter.
ASUS X555LN CORE İ7 4510U 3.1GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

İkiside kötü. Bütçenizi söyleyin biz önerelim.
Bu bilgisayar nasıl sizce?
ASUS X555LN CORE İ7 4510U 3.1GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı