HP Pavilion 15-P015st yüksek ısınma

themeister10

Hectopat
Daha fazla  
HP Pavilion 15-P015st kullanıyorum. Intel Core i5 4. nesil var içinde. Ekran kartı NVIDIA GeForce 840 M.250GB SATA SSD, 8 GB DDR3 RAM var. Son birkaç ayda fena derecede ısı yapmaya başladı. Bilgisayarı çok zorlamama rağmen işlemci 96-97 derecelerde dolaşıyor. Boştayken en düşük 70 derece ile çalışıyor. HP Coolsense denedim ama bir fayda sağladığını düşünmüyorum. Google Chrome bile açıkken 90 dereceyi rahatlıkla geçiyor. Ekran kartı o kadar olmasa da o da 85-90 derecelerde çalışıyor. Termal macun değiştirmeyi ve bir tane daha 8 GB DDR3 RAM takmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram yükseltmemi ve fanları değiştirmemi tavsiye eder misiniz?

Ne önerirsin peki ram olarak usta?
Alacaksan Kingston al. Sıkıntı çıkartmazlar. Fan değiştirmeye gerek var mı yok mu bilgisayarcı karar versin. RAM belleğin (şu an takılı olanın) CL değerlerini söyleyin. Ona göre öneri yapayım. CPU-Z üzerinden ve HWİnfo üzerinden fotoğraf gönderin.

Alacaksan Kingston al. Sıkıntı çıkartmazlar. Fan değiştirmeye gerek var mı yok mu bilgisayarcı karar versin. RAM belleğin (şu an takılı olanın) CL değerlerini söyleyin. Ona göre öneri yapayım. CPU-Z üzerinden ve HWİnfo üzerinden fotoğraf gönderin.
1619631401721.png

1619631556061.png

ram -> 8GB ELPIDA 1600MHz

Bilgisayardaki RAM teknik özellikleri CL11 1600MHz.

Uyum sağlayacaktır. Sağlamazsa iade edebilirsiniz. Bende de bir Kingston var, orijinal RAM bellek Micron marka. CL değerlerini tam tutturunca uyumluluk sağladı, şu an 16GB RAM var.

Bilgisayardaki RAM teknik özellikleri CL11 1600MHz.

Uyum sağlayacaktır. Sağlamazsa iade edebilirsiniz. Bende de bir Kingston var, orijinal RAM bellek Micron marka. CL değerlerini tam tutturunca uyumluluk sağladı, şu an 16GB RAM var.
Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar diliyorum..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı