Scania R730 v8
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar İşleri
Hocam hortlatıyorum affedin ama touchpad çalışmıyorsa işklemciyi taktıktan sonra socketi oturtamamışsınızdır içini açıp touchped kablosunu anakarta takın.Bir ara linux mint kurdum ama daha kötü oldu. Açılması kendine gelmesi bariz yavaşladı, windows 10'a geri döndüm. Şimdi de win7 veya vistaya geçmeyi düşünüyorum.
İşlemciyi aldım elime geçip taktıktan sonra konuyu güncellerim. Hoşuma giderse bataryanın içini açıp yenileyebilirim.
t9300 taktım ciddi gelişme var önceden youtube 720p de bile droplanan frame'lerden izlenmiyordu şimdi 1080p bile açıyor. Gta 5'de patates ayarlarda 20-25fpslerden 25-30 aralığına geldi. Yalnız işlemci değişiminden sonra touchpad çalışmamaya başladı bir kaç kez temiz kurulumla farklı driverlar denememe rağmen çalıştıramadım. 2 kez acaba kablosunu mu takamadım diye kontrol ettim sorun görünmüyor. Aygıt yöneticisinde de ünlemli olarak gözüküyor. Windows da sürücüsünü buluyor kuruyor ama çalışmıyor. Zaten kendi touchpadini fazla kullanmıyordum ama çalışsa iyi olurdu.