HP Pavilion dv6-2155et Mavericks Sorun

zakirhasan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Boot işlemini başlattım ve sabırla 20 dk bekledim. Sonra panic aldığımı farkettim ve foto çektim.

Mikroişlemci2,26 GHz Intel Core i5 İşlemci i5-430M
Mikroişlemci ÖnbelleğiDüzey 2 önbellek 3 MB
Bellek4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
Bellek Maks.8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler
Video GrafikleriNVIDIA GeForce GT 230M
Görüntü Belleği1 GB atanmış DDR3 ile 2815 MB'ye kadar toplam grafik belleği
Sabit Disk Sürürücüsü320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü, 7200 dev/dak
Multimedya SürücüsüSATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±RW
Ağ KartıTümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz BağlanabilirlikBluetooth kablosuz ağ

802.11 b/g/n
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
uploadfromtaptalk1409434129644.jpg

cpus=1 yaparak denediğim zaman böyle bir sorun ile karşılaştım. 'Still waiting for root device' yazıyor dakikada bir tekrarlıyor...

Genellikle okunamayan usb hatasıdır. Basit çözüm; tam hata anında usb belleği çıkarıp yeniden takın veya giriş değiştirin.
Olmadı, npci=0x2000 -v -f UseKernelCache=No cpus=1 komutlarını kullanın.

Genellikle okunamayan usb hatasıdır. Basit çözüm; tam hata anında usb belleği çıkarıp yeniden takın veya giriş değiştirin.
Olmadı, npci=0x2000 -v -f UseKernelCache=No cpus=1 komutlarını kullanın.
Sorun başladığı zaman bu durumu durdurup boot ekranına dönmemin kapatıp açmaktan başka çözümü var mı ?

Anlayamadım. Still waiting for root device yazdığı anda çıkarın belleği sonra tekrar takın sorun olmaz. Okursa kaldığı yerden devam eder. Eğer etmezse o zaman diğer komutları deneyin.

Anlayamadım. Still waiting for root device yazdığı anda çıkarın belleği sonra tekrar takın sorun olmaz. Okursa kaldığı yerden devam eder. Eğer etmezse o zaman diğer komutları deneyin.
sorun devam ediyor kodları yazdığım halde :S bu sayfadan bilgisayarı kapatıp açmadan boot ekranına dönme şansım yok mu :S

USB Port'da değiştirdim. Ama hep aynı yerde gidiyor. Kodları yazmış olduğum halde. USB bellek arızalı olabilir mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı