Hp pavilion dv6500 Mac kurulur mu?

• Konuyu başlatan metin95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.725
Şu anlık RAM arttırmam söz konusu değil. İndirdiğim iAtkos ml2 dmg'si var. Hangi yolu denemem gerekiyor rica etsem detaylı bir şekilde anlatır mısınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımm şimdi sanal makine yoksa transmac ile usb nin içine atmanız lazım... Transmac videosu benim bulduğum biraz kötü görüntü ama anlaşılıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Youtubede aratırsanız başka videolar da bulabilirsiniz.

Teşekkürler. Şimdi yazıyor usb'ye. Yalnız direk bu şekilde boot edemem herhalde ? Sonraki adım nedir ?

- - - Güncellendi - - -

Yalnız Recep bey TransMac ile yazamazsınız demiş. Ne yapmak lazım şimdi ? Yüzde 81'de bu arada

Yazılır da boot etmez bootloader lazım.. Napacaksınız bi tane bootloader yükleyeceğiniz CD olacak iso olarak bulun tonymacx86 sitesinde var.. İso olan bootloaderi cd'ye yazın, ve hem cd hem usb ikisi aynı anda takılı halde olacak.. Bootloader çalışırken usb içinden yüklemeye geçeceksiniz.. :) Uğraştırıcı çözümler her zaman mevcuttur :)

Girdim siteye herhangi bir bootloader'ı indiriyorum? Daha sonra ikisini de bilgisayara taktıktan sonra yeniden başlatıp boot ediyorum öyle mi? :) Yeter ki çözüm olsun da ne olursa olsun :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı