HP Pavilion G6 2212et Bluetooh driver sorunu

Alperen Kara

Megapat
Daha fazla  
İşletim sistemim : Windows 8.1 x64
Bilgisayarım : HP Pavilion G6 2212et
Bluetooth aygıtımın donanım kimliği :USB\VID_148F&PID_3298&REV_0000
Markası Mediatek ama modelini bilmiyorum. Sanırsam RT3290 olacaktı. Uygun driver ı HP sürücü sayfasından bulamadım. Mediatek'in kendi sitesinden indirdiğim driver ı kurdum ama çalışmıyor. Örneğin simgesine sağ tıklayıp ayarları aç diyorum tepki vermiyor. W8'in bilgisayar ayar sayfasından bluetooh u açıp aygıt araması yaptırıyorum ama telefonumun bluetooth u açık olmasına rağmen bilgisayar bulmuyor. Şimdi hangi driver ı kurmam gerek? Bi' yardımcı olun lütfen.

Son düzenleme:
Kurulumu yaparken error 1309 hatası veriyor. Bazı dosyaların okunamadığı ile ilgili bir hata. İgnore diyorum ama sürekli çıkmaya devam ediyor.Hepsine ignore diyerek sürcüyü kurdum şu anda aygıt yöneticisinde bile kurulu değilmiş gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,4 KB · Görüntüleme: 624
Son düzenleme:
Bunu da denedim ama olmadı. Bluetooth aygıtlarını yine bulmadı. Dosyaları setuptan çıkarıyor ama sonraki kurulum ekranına geçmiyor sanırım sorun bu. Şu anda acilen bluetooth u kullanmam gerek lütfen yardımcı olun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı