Başarılı Kurulum HP Pavilion G6 2277et Yosemite 10.10.1

HP Pavilion G6 2277et Sistem Özellikleri:
  • Intel Core i5 3210m 2.5 GHZ
  • 4.0 GB 1600 Mhz Bellek
  • Intel HD Graphics 4000
  • AMD Radeon HD 7670m

Çalışanlar:
  • Intel HD Graphics 4000
  • Realtek Ethernet RTL8169/8102E
  • IDT High Definition Audio

Çalışmayanlar:
  • AMD Radeon HD 7670m
  • Bluetooth ( Aygıt Listesinde Görünmüyor)
  • Realtek Kart Okuyucu (Aygıt Listesinde Görünmüyor)
  • Ralink RT3290 WLAN (Bu kart desteklenmiyor uyumlu bir kartla değiştirilebilir.)

Kullanılan Imaj:
Yosemite Zone 10.10.1
http://www.hackintosh.zone/downloads/download/810-nireshs-yosemite-with-amd-intel-iso-usb/

DMG dosyasını USB'ye yazdırmak için Win32 Disk Imager kullandım. BIOS'tan sadece Secure Boot'u kapattım ve F9 ile boot menüsüne girerek USB'den başlattım. cpus-1 komutu ile kurulum başlattım. Dil seçimini yaptıktan sonra Disk İzlencesinden diski biçimlendirdim. Bootloader olarak Chameleon kullandım, isteyen Clover kullanabilir.

Özelleştir kısımından Graphics bölümünden sadece IGPEnabler=Yes komutunu seçtim. (Harici ekran kartı kullanılamadığı için) Boot flag bölümünden cpus-1 ve npci=0x2000 işaretledim. Laptop Driver (Kexts) bölümünden Enable Battery seçtim ama batarya yüzdesini göstermiyor. Bu aşamadan sonra kurulum başlıyor. Kurulumdan sonra sistem direk açıldı ve kullanıcı hesabı oluşturdum. Ve sonrası masaüstü.

Ekran görüntülerini akşam yüklerim. Şimdilik bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı