HP Pavilion Gaming 15EC0010NT nasıldır?

i7 10750H daha iyi. Ama ben olsam sırf RTX teknolojisi için bile HP Omen alırdım. i5 10300H'da üzmez. Zaten hem i7 10750H ve RTX 2060 olan laptoplar en az 15 bin. Birinden birini kısacaklar mecbur. Dediğim gibi ben olsam HP Omen alırdım ama sizin tercihiniz.
bana çok yardımcı oldunuz eğer parayı denkleşitirsem omen alırım rtx e sahip bilgisayrı bu fiyata bulmak zor gerçekten bunu bulmanız çok güzel oldu çok teşekkür ederim .Sizce 2 bin daha verip işlemciyi i7 yapmak mantıklımı ?
i7 10750H daha iyi. Ama ben olsam sırf RTX teknolojisi için bile HP Omen alırdım. i5 10300H'da üzmez. Zaten hem i7 10750H ve RTX 2060 olan laptoplar en az 15 bin. Birinden birini kısacaklar mecbur. Dediğim gibi ben olsam HP Omen alırdım ama sizin tercihiniz.
Bana çok yarıdımcı oldunuz bu bilgisayarı bulmanız bana ilaç gibi geldi eğer parayı toplayalirsem bunu almayı düşünüyrum. 2 bin daha koyup i7 yapmak mantıklımı(2. kez atıyor olabilirm bende ilk attım gözükmüoy kusura bakmayın)tekrardan teşekkürler

Bana çok yardımcı oldunuz eğer parayı denkleşitirsem Omen alırım RTX'e sahip bilgisayrı bu fiyata bulmak zor gerçekten bunu bulmanız çok güzel oldu çok teşekkür ederim. Sizce 2 bin daha verip işlemciyi i7 yapmak mantıklı mı?

Bana çok yarıdımcı oldunuz bu bilgisayarı bulmanız bana ilaç gibi geldi eğer parayı toplayalirsem bunu almayı düşünüyrum. 2 bin daha koyup i7 yapmak mantıklımı(2. kez atıyor olabilirm bende ilk attım gözükmüoy kusura bakmayın)tekrardan teşekkürler.

Siz bilirsiniz. Eğer 2 bin lira daha koyup i7 isterseniz şuna bakabilirsiniz:

Eğer parayı denkleştirebilirseniz ASUS ROG tavsiye ederim. Derseniz ki ben 15 bin veremem o zaman üstteki Omen'de iyidir yani üzeceğini sanmıyorum. Zaten beğenmezseniz 14 günlük iade diye bir hakkınız var.

Siz bilirsiniz. Eğer 2 bin lira daha koyup i7 isterseniz şuna bakabilirsiniz:

Eğer parayı denkleştirebilirseniz ASUS ROG tavsiye ederim. Derseniz ki ben 15 bin veremem o zaman üstteki Omen'de iyidir yani üzeceğini sanmıyorum. Zaten beğenmezseniz 14 günlük iade diye bir hakkınız var.
Omen alma kararı verdim galiba beni yanlış bir karardan kurtardınız bu markayı bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Saat 11 30da bile cevap verdiniz.Hakkınızı helal edin

Omen alma kararı verdim galiba beni yanlış bir karardan kurtardınız bu markayı bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Saat 11 30'da bile cevap verdiniz. Hakkınızı helal edin.

Umarım memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.
Omen alma kararı verdim galiba beni yanlış bir karardan kurtardınız bu markayı bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Saat 11 30'da bile cevap verdiniz. Hakkınızı helal edin.

Bir de kargo size geldiği zaman video çekerek açmanızı tavsiye ederim. Sonuçta teknoloji şans işidir. Eğer cihazda bir problem vs varsa geldiğinde elinizde kozunuz olur. Onun haricî HP Omen burada sık önerdiğimiz bir modeldir. Yorumlarına baktım yorumları da iyi genel itibarıyla. Tekrardan hayırlı olsun.

https://www.hepsiburada.com/hp-15-d...asinabilir-bilgisayar-1u5r7ea-pm-HB00000W41R1 laptop almak için araştırma yaparken bunu buldum. Tavsiye eder misiniz veya daha iyi önerileriniz var mı? Özellikleri bu bilgisayardan daha az olmaz ise sevinirim.

O fiyata GTX 1650? RTX 2060 bile bulabilirsin o fiyata.
Hocam 12300 lira verebilecek bütçeniz varsa şunu öneririm:

600 lira daha fazla verebilirseniz RTX 2060 sahibi olursunuz. Üstelik Omen'lerin soğutması daha iyidir.
HP OMEN Dizüstü Bilgisayar, 15,6'' FHD, Intel Core i5-10300H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, GeForce RTX 2060 6 GB, IPS 144Hz, FreeDOS, 3A692EA, Siyah: Amazon.com.tr daha ucuza var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı