HP Pavilion Gaming format atarsam ilk aldığım gibi mi olur?

şherifşahin

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarlardan pek anlamam.
HP Pavilion Gaming laptop var bende ama bazen donma ve kasma sorunları yaşıyorum ve eskiden depolama alanım aşırı boştu ama şimdi en fazla 110 kadar alanım boş oluyor. Format atmayı düşünüyorum önemli dosyalarımı alacağım önemsizler silinirse sorun olmaz format atarsam bilgisayardan her şey silinir değil mi virüsler dahil, kasma sorunlar da yaşanmaz değil mi? Pek anlamıyorum bilgisayardan ne olur cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Pavilion Gaming laptop var bende ama bazen donma ve kasma sorunları yaşıyorum ve eskiden depolama alanım aşırı boştu ama şimdi en fazla 110 kadar alanım boş oluyor. Format atmayı düşünüyorum önemli dosyalarımı alacağım önemsizler silinirse sorun olmaz format atarsam bilgisayardan her şey silinir değil mi virüsler dahil, kasma sorunlar da yaşanmaz değil mi? Pek anlamıyorum bilgisayardan ne olur cevap verin.
Evet silinir.

Evet çoğu sorununuz düzelecektir. USB ile kurulum yapmanızı öneririm.

Formatladığınız disklerinizdeki bütün virüsler ve diğer dosyalar temizlenir, BIOS virüsü bulaştıracak kadar ileri gitmemişsinizdir diye düşünüyorum, çok eski değilse bilgisayarınız belirli oranda iyileşme olacaktır performansta eğer uzun süredir format atılmadıysa.

Peki tamirciye götürüp yapsam olur mu ben nasıl format atılıcağını bilmiyorum.
Boştan yere 50-100 TL vermene gerek yok, basit bir şey zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Windows 10 kurulumu değil mi?

Boştan yere 50-100 TL vermene gerek yok, basit bir şey zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama Windows 10 kurulumu değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı