HP Pavilion GTX 1050 Gamebook alınır mı?

guzelnio

Hectopat
Daha fazla  
Abiler bu gaming book alınır mı veya bu paraya alınacak daha güzel laptoplar var mı?

HP Pavilion Gaming- I7-7700HQ/16/1/4 GTX 1050 - 15.6 inç FHD Beyaz (2GR77EA) Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler bu gaming book alınır mı veya bu paraya alınacak daha güzel laptoplar var mı?

HP Pavilion Gaming- I7-7700HQ/16/1/4 GTX 1050 - 15.6 inç FHD Beyaz (2GR77EA) Notebook
Dostum selam. Cihaz gayet başarılı gibi duruyor. Aynı özelliklere sahip excalibur aldım. Herhangi bir problem yaşamadım istediğim performansı aldım ama fiyat açısından 1000 lira fazla ödedim. :/ Bence bu fiyata hu cihazı kaçırma derim.

Yaklaşık 1 haftadır ürünü kullanıyorum. SSD dışında donanım olarak bir eksiği yok, klavyesi, ses çıkışı, ekranı, gövde kısmının metal olması gözüme çarpan artılarından. Fan çıkışının ekrana doğru olması beni ilk başlarda tedirgin etsede 1-2 saat kesintisiz oyun oynadığım halde bir soruna sebep olacakmış gibi gelmedi. Tam yük altında ekran kartı 75-85 derece, işlemci de 75-85 derece arasında seyrediyor. Bu bir çok kişiye yüksek geliyor ancak bundan önceki bilgisayarım herkesin önerdiği Monster Abra A5 V12.1 'di ve ondada çokta farklı değerler görmedim şahsen. Koyduğun linkten değilde Hepsiburada'ya falan bakabilirsin, Black Friday dolayısıyla biraz daha uygun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı