Link bırakın bence.Sizin MSI bilgisayarınız çok az ısınıyormuş benimki çok ısınıyor. Rica etsem konuma bakar mısınız?
Link bırakın bence.Sizin MSI bilgisayarınız çok az ısınıyormuş benimki çok ısınıyor. Rica etsem konuma bakar mısınız?
Sizin MSI bilgisayarınız çok az ısınıyormuş benimki çok ısınıyor. Rica etsem konuma bakar mısınız?
MSI GF65 CPU Aşırı Isınıyor
Merhabalar, geçenlerde aldığım MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR model dizüstü bilgisayarım oyunlarda aşırı ısınıyor. Tamam laptopların ısınması normaldir de MSI Afterburner'dan bakıyorum LoL'de 85-95 derece arası ısınıyor. Tom Clancy's The Division oyununda da aynı sorun var. Ve ısınan hep CPU oluyor...www.technopat.net
Undervoltsuz değerler ile test yaptım sıcaklık değerlerim bu şekilde. Aldığım Arctic mx-4 bozuktu büyük ihtimal. Bu Coolermaster termal macun sorunumu sonunda çözdü ilgilenen herkese teşekkür ederim.Termal macunların nano olanları daha iyi diye biliyorum ama bu da işinizi görür diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.