HP = Isınma sorunu malesef benim eski laptopum HP idi oradan biliyorum. Herşeyi denedikten sonra düzelmezse ve imaj yedeği almadıysanız format en temizi![]()
Aynen öyle. Nedenini anlayamadığım bir şekilde bir süre geldikten sonra makine format atmayınca o eski performansına kavuşamıyor. Bu durumu diğer bilgisayarlarda yaşamıyoruz. 2 Ay önce bilgisayar normal çalışırken kendi kendine fanı bozuldu. Sonra bilgisayarın Hard diski kendi kendine yavaşladı. HP'nin malzeme kalitesi kötü.
servisten gelince tekrar buraya yorum atarmısın bilgisayarda ne gibi bi değişiklik olduğunu bilmek isterimW7r28ea kodlu pcde bende var alalı 15 gün filan oldu şuan serviste ani fps düşüşlerinden dolayı sanırım kronik..
Aklıma geldi komşumuzun laptopunda oyun oynarken laptopu kaldırdığım her iki diz üstümde oval şeklikde ıpıslak ter oluşuyodu çok şaşırmıştım.HP'nin en kaliteli laptop'u bilse olsa dizime aldığımda yarım saat içerisinde dizimi yakan o sıcaklık varya beni deli ederdi. Bir laptop bu kadar ısınmamalı. Notebook dediğimiz şeyin ilk amacı zaten dizinde kullanabilmektir ve HP laptoplarda ki ısınma buna müsade etmiyor. Böyle böyle HP'yi bitireceğiz devam![]()
servisten gelince tekrar buraya yorum atarmısın bilgisayarda ne gibi bi değişiklik olduğunu bilmek isterim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.