HP Pavilion Windows 10 donma sorunu

Ted1905

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar HP Pavilion 8GB RAM var ama Windows 10 ne zaman yükseltsem sorun yaşıyorum. Durduk yere makale yazarken PC donuyor. Wifi gidiyor görünüyor sonra donuyor. Şimdi PC aşırı yavaşladı kafayı yiyeceğim. Virüs tarama update vs. her şeyi yaptım. Ama aşırı yavaşlık bitmedi. 10MB dosyayı flasha atayım dedim yarım saat bekletti. Restart attım sistemin hiçbir yazısı çıkmadı. Nedir benim bu Windows 10'dan çektiğim? Nasıl çözüm bulacağım? Ne yapmam lazım?

20190422_225824.jpg

20190422_193233.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce RAM değişimi yada yükseltme yapıldı mı?
hayır hocam Laptop olduğu için RAM değil sadece hard disk değiştirmek zorunda kaldım.
HD Tune Pro ile HDD'yi test edin. Quik scan test yapmayın. Okuma yazma sayfasını ve değerlerin olduğu bölümlerin fotoğraflarını atın. Bilgisayar açılmıyor ise temiz kurulum Windows 10 kurun. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
programı kuramıyorum. PC'de şuan hiçbir Ayarlar ya da birşey açılmıyor. normal dosyalar açılıyor, video müzik vs ama çok yavaş ve kasarak izleniyor. bir şey yüklenmiyor maalesef. yoksa dediğiniz programı deneyim buraya SS atardım.

İşlemci modeli nedir? Laptopta ısınma varmi?
HP Pavilion 15-p105nx Intel (R) Core (TM) i7- 45100 CPU 2.00 GHz 2.60 GHz x64
Windows 10 kullanmanız zorunlu mu? Windows 7 gibisi yok bence.
Win 7 kullanıyordum önceden. 8GB Ram yerine kullanılabilen 2,45 GB RAM yazıyordu. o yüzden değiştirmek zorunda kaldım.
Benim laptop ta mart aynın başında dondu, bastım formatı 8.1'e döndüm.
sanırım bu gidişle bende onu yapacağım ama dosyaları silmeden bunu yapmam mümkün mü? gerçi internetten birşey indiremiyorum çok garip bi durum.

HP Pavilion 15-p105nx Intel (R) Core (TM) i7- 45100 CPU 2.00 GHz 2.60 GHz x64

Win 7 kullanıyordum önceden. 8GB Ram yerine kullanılabilen 2,45 GB RAM yazıyordu. o yüzden değiştirmek zorunda kaldım.

sanırım bu gidişle bende onu yapacağım ama dosyaları silmeden bunu yapmam mümkün mü? gerçi internetten birşey indiremiyorum çok garip bi durum.
Isınmadan dolayı kasma yapiyor olabilir. Windows güvenlik güncelleştirmelerinden dolayi kasiyor olabilir. Eğer bunlar yoksa Windows 10 LTSC 64 bit sürümü kurmanizi tavsiye ederim. Microsoft Evaluation Center

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı