çok araştırdım da maalesef bulduklarım işe yaramamıştı.Onun çözümü vardı ya. Araştırıp internetten yapablirsiniz.
çok araştırdım da maalesef bulduklarım işe yaramamıştı.Onun çözümü vardı ya. Araştırıp internetten yapablirsiniz.
ben win 95e geçeyim diye düşündüm xpden daha iyi sonuçtaDerhal windows xp ye dönüyorsun.
yaptırmadım. faydası oluyor mu o kadar?Aynı markayı bende kullanıyorum.
Windows 10 - 1903 sürümünü kullanıyorum.
Ram 8gb.
Bir termal macun bakımı yaptın mı ?
bu konuyu araştıracağım, teşekkür ederim. bakalım donma vs. sorunu gidecek mi. yoksa hp pavilionların hepsinde win10 sorunu mu var göreceğizTabii ki olur hemde nasıl oyun performansından işlem performansına kadar
Bu HP'lerin kronik sorunu zaten ısınma ve soğutma problemi var diye biliyorumbu konuyu araştıracağım, teşekkür ederim. bakalım donma vs. sorunu gidecek mi. yoksa hp pavilionların hepsinde win10 sorunu mu var göreceğiz![]()
maalesef öyle. ilk başlarda 8.1 kullanıyordum ve hiç ısınmıyordu. aksine HP Coolsense sayesinde hafif soğuk üflüyordu. sonra bi arkadaş zorla win10 yap süper felan deyip denedik. yaptıktan sonra lisanslı windows dahil PC'nin tüm güzel özellikleri gitti. sonra kurtaramadım zaten geri de gitmedi tabiri caizse b*k oldu.Bu HP'lerin kronik sorunu zaten ısınma ve soğutma problemi var diye biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.