HP Pro 3500 MT Mac OS X Kurulumu

Diskimi kmpe sıfırlayıp GPT cinsine geçirip çevirip önce maveriks sonra windows kurmayı mı denesem? Birde 10.9.3 ne zaman çıkıcak bir bilginiz var mı? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Bir srum daha olucak: bir kurulumda üyelerden birinin bilgisayarı kullanılmıştı. Bizim de bilgisayarı kurulum için getirme imkanımız var mı? Bunu daha detaylı siz yapabilirsiniz. Bütçemiz sınırlı oldugundan mac alamadık ve uygulama yazacagımız için maveriks kullanmamız lazım. Nasıl yapabiliriz Recep bey? Sormadıgımız yer kalmadı ve hiç kimöse bu kurulumu yapmıyor. @Recep Baltaş

Maalesef artık yeterince rehber hazırladığımızdan dolayı böyle bir şeyi kabul etmeyeceğim. Ama İstanbul içinde uygun bir yerdeyseniz bir gün gelip denemek isteyebilirim. Bi çayınızı içerim.

Tabiki Kadıköy tarafındayım ama istediğiniz yere ben de gelebilirim. Yeter ki şu maveriks yazılımını kuralım :) Nasıl ulaşabilirim size, technopat iletişim ile aradım fakat ulaşamadım :( @Recep Baltaş

İsterseniz iletişim için cep telefon numaramı bırakabilirim, özel mesaj ile yazmayı denedim fakat bulamadım :) Yorum olarakta atabilirim herşey maveriks için @Recep Baltaş

@Recep Baltaş İletişim için adres vereyim mi Recep Bey? Orda mısınız?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı