Kobra Ahmet Çakar
Hectopat
HP Renew'in ne olduğunu merak ettiyseniz açıklayayım:
HP Renew cihazlar yenilenmiş cihazlardır. Yenileme işi HP tarafından "yenilenebilir sertifikası" verilip de yapılır.
Yenilenip satışa sunulan cihazların en fazla kozmetik sıkıntıları olur. Örneğin çizik veya darbe. Hiç bir problemi olmayadabilir ki almak istediğim sitede eğer kozmetik problem varsa açıklamada yazar diyor. Donanımsal hiç bir sıkıntıları yoktur. HP şöyle diyor:
Mevcut veya geçmiş portföylerdeki tüm HP bilgi işlem ürünleri HP Renew programı için adaydır. Ürünler çeşitli kaynaklardan gelir, örneğin kanal iadeleri, iptal edilen siparişler veya kullanım ömrü sonu fazlalığı.
Üstelik satılan cihazlara 2 yılda HP garantisi verilir.
Benim almak istediğim cihaz 1 yıllık o yüzden ömür sonu fazlalığı olamaz.
Satın almak istediğim sitede şöyle diyor:
Neden bir HP Renew ürünü satın almalısınız?
Almak istediğim model bu:
asaboshisystems.de
Bu şekilde 8 Bin TL para tasarrufu sağlayabiliyorum. Bana makul geliyor.
Benim gözüm tuttu açıkçası hatta direk bugün alabilirim yüksek ihtimal. Sınırlı bir zamanım var. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
HP Renew cihazlar yenilenmiş cihazlardır. Yenileme işi HP tarafından "yenilenebilir sertifikası" verilip de yapılır.
Yenilenip satışa sunulan cihazların en fazla kozmetik sıkıntıları olur. Örneğin çizik veya darbe. Hiç bir problemi olmayadabilir ki almak istediğim sitede eğer kozmetik problem varsa açıklamada yazar diyor. Donanımsal hiç bir sıkıntıları yoktur. HP şöyle diyor:
Mevcut veya geçmiş portföylerdeki tüm HP bilgi işlem ürünleri HP Renew programı için adaydır. Ürünler çeşitli kaynaklardan gelir, örneğin kanal iadeleri, iptal edilen siparişler veya kullanım ömrü sonu fazlalığı.
Üstelik satılan cihazlara 2 yılda HP garantisi verilir.
Benim almak istediğim cihaz 1 yıllık o yüzden ömür sonu fazlalığı olamaz.
Satın almak istediğim sitede şöyle diyor:
Neden bir HP Renew ürünü satın almalısınız?
- HP Renew cihazları yeni gibidir ve teknik olarak kusursuzdur (cihazda birkaç küçük görsel kusur varsa, bunlar açıklamada ayrıca belirtilecektir)
- Yeni bir cihaz almaya göre para tasarrufu sağlarsınız, aynı kalite ve garanti koşullarını elde edersiniz. Ek garanti paketleriyle garanti süresinin uzatılması da mümkündür.
- Sürdürülebilirlik: Yenilenmiş cihazlar üretim için yeni kaynak kullanmazlar ve yeni cihazlarla aynı süre boyunca kullanılabilirler. Dolayısıyla daha az elektronik atık oluşuyor.
Almak istediğim model bu:

HP Omen 17-db0772ng AMD Ryzen 7 8845HS 3.8GHz, 17.3" FHD
HP Omen 17-db0772ng AMD Ryzen 7 8845HS 3.8GHz, 17.3" FHD, 16GB RAM, GeForce RTX 4060, 1TB NVMe SSD, Windows 11

Bu şekilde 8 Bin TL para tasarrufu sağlayabiliyorum. Bana makul geliyor.
Benim gözüm tuttu açıkçası hatta direk bugün alabilirim yüksek ihtimal. Sınırlı bir zamanım var. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: