FidelSilverhand
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo.
- Meslek
- 2037 Cumhurbaşkanı Adayı
Benim de yaşadığım sorunu bu kişi anlatıyor. Bu sabah HP destek ile görüşüp sorunumu ilettim. Video kaydı aldım, kaydı alırken laptop bayağı bir sıkıntı da yaşadı ekran gelmedi. Daha sonra ilgilenen arkadaş Windows kurma ve BIOS Update yapılması gerektiğini, bunların işe yaramama durumunda anakart değişimi olacağını söyledi. Kendisine sorduğumda hani 1 yıl sonra tekrar aynısı yaşanmayacak mı diye bana yaani hayır gibi bir cevap verdi. Kendisini her ne kadar yardımcı olmaya çalışsa da bunun garantisini veremiyor. Şimdi anakart değişimi yapmaları tabii ki kötü değil fakat kronik sorunun çözümü de değil. Ben bunu istemediğimi belirtebilir miyim? Farklı bir modelle (kronik olmayan) fiyat farkı ödeyerek değişim daha uygun gibi. Sizce ne yapmalıyım?
Tamir etmiş değil tamir etmek istiyor olarak değiştirmek istiyorum başlığı fakat olmuyor. Ayrıca konu onaylanana kadar tekrar yaptığım görüşme ile Windows kurulumu yapana kadar birkaç saat sonra arayacaklar. Anakart konusunu sorduğumda bu sorun 1 yıl sonra tekrar çıkmaz diyorlar. Tekrar çıkarsa sorun başka bir şeydir diye söylüyor konuşan kişi. Kronik bir sorun olduğunu anlamamış gibi ne yapmalıyım?
Son düzenleme: