HP Victus 100 dereceye ulaşıyor

cds.zip

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 204
Oradan baktığımda 77 derece idi Omen Gaming huba göre çok daha az gösteriyor oyundayken.

100 derece olarak bahsettiğiniz GPU mu CPU mu?

SS'i büyütünce gördüm CPU imiş.

Siz MSI Afterburner'a ve NVIDIA'ya güvenin. Ama bu bilgisayarınızın çok ısındığı gerçeğini değiştirmiyor.

Bu bütçede alacağınız laptopların çoğu ısınır. MSI Afterburner'da yazan değere güvenin. İşlemcinin MHz düşüyor mu? Düşmüyorsa sorun yok.

Altına iki roman koydum bilgisayar 90 derecelere döndü kanallar kapanıyormuş bundan önce romansız kullanıyordum cihaza zarar gelmiş midir?

Arkadaşlar altına iki roman koydum bilgisayar buzdolabına döndü kanallar kapanıyormuş bundan önce romansız kullanıyordum cihaza zarar gelmiş midir?
Zarar gelecek sıcaklığa ulaşınca kendini kapatıyor sistemler. Çok uzun süreler boyunca yüksek sıcaklığa maruz kalırsa tabi zarar görür ama daha yeni almışsınız siz anladığım kadarıyla, dert etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı