cds.zip
Hectopat
Daha fazla
Eki Görüntüle 1644559
Bilgisayar akşamdan beri kapalı açıp bilgisayarı oyuna girdim direkt 100 derecelere çıktı birkaç dk sonra da böyle bir uyarı verdi bugün iade etmeyi planlıyorum.
Sana gelen cihazda sorun var gibi, iade et bence de. Yanlış driver mı yuklediysen artık ondanda crash yemişsin.
Yok iki dakika önce NVIDIA GeForce Experience'dan güncelleme geldi onu yaptım ondan sonra yedim olay crash olayı değil de çok ısınıyor.
Normalde bu cihazın soğutması o kadar kötü değil ama Amazon'dan aldın herhalde, iade cihazı vsde olabilir. İade edince kalan parana görede tavsiye yaparız.
17 500'e almıştım param gelince ne alacağımı şimdiden önerirseniz daha iyi olur.
Bunda ki ısınma sorunu daha fazla deniliyor du ama bakabilirim https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v17-2-3-intel-core-i5-11400h-16gb-ram-500gb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00000IIGSD?magaza=Monster Notebook&url_src=and-product-detail siz de bu bilgisayarı inceleyebilir misiniz?
Hocam ben konudan bağımsız olarak Excalibur G911 bir laptop almak istiyorum tavsiye eder misiniz?
Excalibur önermem çok fazla şikayet var bu bütçeye başka marka bakın derim.
Acer Nitro 5 almayı planılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.