Merhaba arkadaşlar,
Ürünün şu an fiyatı 29 bin TL, yarın marka günleri var. Belki 3-5 bin düşer diye düşünüyorum ne diyorsunuz? Alınır mı sizce?
Kesinlikle katılıyorum. Zaten 4060 yerine, 4050 almayı gerektirecek kadar cazip bir fiyat farkı yok. 2-3 bin lira kar edilecek diye laptopun ömrünü kısaltmaya gerek yok.VRAM'i 8 olan bir şeyi alırsanız ileriye dönük yatırım olur. VRAM'i 8 olan bir şey alırdım ben olsam.
Evet hocam Hp Victus düşünüyorsanız 16 serisinden 4060'lı herhangi bir modeli olabilir.Yorumlar için teşekkürler.
Yani anladığım kadarıyla tam olarak şu bilgisayarı alsanız daha iyi olur diyorsunuz.
Laptoplarda da verimliliği güzel hocam, aktif kullanıyorum Ryzen 7 serisini. Hatta güç tasarrufu ve soğutma açısından daha başarılı diyebilirim. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız eğer CS2, Valorant, PUBG gibi Intel burada daha iyi FPS'ler elde etmenizi sağlar. Diğer yandan 3A hikayeli oyunlarda Amd seçmek daha makul.Hocam bu laptoplarda işlemci için amd - intel arasında neyi seçersiniz? Masaüstünde 2 defa AMD kullanmıştım işlemcisinden memnun kaldım ama laptoplarda nasıldır bilemiyorum.
Hocam bu laptoplarda işlemci için amd - intel arasında neyi seçersiniz? Masaüstünde 2 defa AMD kullanmıştım işlemcisinden memnun kaldım ama laptoplarda nasıldır bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.