HP Victus 15 alınır mı?

Victus-15 almayın derim, bayağı olumsuz eleştiri var kullanıcılardan. Üzerine birkaç bin daha koyup Victus-16 serisine bakın.

VRAM'i 8 olan bir şeyi alırsanız ileriye dönük yatırım olur. VRAM'i 8 olan bir şey alırdım ben olsam.
Kesinlikle katılıyorum. Zaten 4060 yerine, 4050 almayı gerektirecek kadar cazip bir fiyat farkı yok. 2-3 bin lira kar edilecek diye laptopun ömrünü kısaltmaya gerek yok.

Evet hocam Hp Victus düşünüyorsanız 16 serisinden 4060'lı herhangi bir modeli olabilir.

Amd isterseniz eğer aşağıdaki modele de bakabilirsiniz.

Şurada da Recep hocamızın incelemesi mevcut bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı bir alternatif istiyorsanız Acer Nitro 5'e de bakılabilir.

Bir de son olarak bir ekleme yapayım. Victus'larda Intel modellerinde çift m2 ssd yuvası oluyor, Amd modellerinde tek m2 ssd mevcut. Depolama konusunda sıkıntı yaşarım derseniz, Intel'e yoğunlaşın daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam bu laptoplarda işlemci için amd - intel arasında neyi seçersiniz? Masaüstünde 2 defa AMD kullanmıştım işlemcisinden memnun kaldım ama laptoplarda nasıldır bilemiyorum.

Hocam bu laptoplarda işlemci için amd - intel arasında neyi seçersiniz? Masaüstünde 2 defa AMD kullanmıştım işlemcisinden memnun kaldım ama laptoplarda nasıldır bilemiyorum.
Laptoplarda da verimliliği güzel hocam, aktif kullanıyorum Ryzen 7 serisini. Hatta güç tasarrufu ve soğutma açısından daha başarılı diyebilirim. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız eğer CS2, Valorant, PUBG gibi Intel burada daha iyi FPS'ler elde etmenizi sağlar. Diğer yandan 3A hikayeli oyunlarda Amd seçmek daha makul.

Arkadaşlar ben mağazada inceledim laptopları, HP Victus'un Prime modelleri olmaddığı sürece bu laptopların ekranı çok kötü. 250 nit, %45 NTSC değerinde oluyorlar ve soluk ve cansız bilginiz olsun. Ekran önemli değil diyorsanız orası ayrı.
Ben de Lenovo sipariş verdim ekran kalitesinden dolayı, 16 inc %100 sRGB 350 nits

Amd 5800H kullandım HP omen 15 ile birlikte. İnan içinde intel mi var amd mi farketmiyorsun bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı