HP Victus 15 alınır mı?

Bütçe
40000-45000

McKenzie

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

İki aya yakın bir süre sonra gemiye çıkacağım 6 aylık bir süreç ve masaüstü PC, telefon hariç akıllı cihazım bulunmamakta bir laptop düşünüyordum kendime bu ürünün fırsatını gördüm sizce kaçırılmayacak bir fırsat mı? Bütçemi 40k civarında belirlemiştim ama bu ürün mantıklı ise bunu alacağım. Kullanım amacım gemide kol ile Single Player oyunlar oynayacağım.

HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 FreeDOS 15.6" taşınabilir bilgisayar B03C7EA.

Merhaba,

İki aya yakın bir süre sonra gemiye çıkacağım 6 aylık bir süreç ve masaüstü PC, telefon hariç akıllı cihazım bulunmamakta bir laptop düşünüyordum kendime bu ürünün fırsatını gördüm sizce kaçırılmayacak bir fırsat mı? Bütçemi 40k civarında belirlemiştim ama bu ürün mantıklı ise bunu alacağım. Kullanım amacım gemide kol ile Single Player oyunlar oynayacağım.

HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 FreeDOS 15.6" taşınabilir bilgisayar B03C7EA.

Alınır hocam üzmez.

Bu çok daha mantklı olur
Arada 14 bin TL var ama siz bilirsiniz.

Bu çok daha mantklı olur.

Evet mantıklı geldi bana da ama arada 15.000 TL fiyat farkı bulunmakta AAA oyunlarda ne kadarlık bir FPS farkı yaratır 1080p de bilemedim. Ben evimde 4070, R5 7600X ve 32 GB RAM'li bir sistem kullanıyorum. Benim attığım sistem beni rahatsız eder mi?

Evet mantıklı geldi bana da ama arada 15.000 TL fiyat farkı bulunmakta AAA oyunlarda ne kadarlık bir FPS farkı yaratır 1080p de bilemedim. Ben evimde 4070, R5 7600X ve 32 GB RAM'li bir sistem kullanıyorum. Benim attığım sistem beni rahatsız eder mi?

Hocam dediğim gibi direkten Victus 15 sorunlu bir seri ama daha düşük paralara da rahat oyun oynatacak cihazlar var

Anladım hocam ben attığı cihaza bakarak bütçenin 30 civarı olduğunu düşündüm, yukarıyı görmemişim. Kusura bakmayın.

Evet başta mevcut sistemimden yola çıkarak minimum 4060'lı sistemlere baktığım için fiyat bandım 40-45k civarı idi ama şu an 4060'lı bir sistemi 30k ya alabiliyorsam onu tercih etmem daha mantıklı değil midir? Resmen yarı fiyatı kadar daha eklenmiş oluyor. 15k edecek kadar bir performans farkı hissedeceğime emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı