İnceleme HP Victus 15-FA0007NT

Geçenlerde baktığımda doğru gibi geldi fakat aktif şekilde takip etmedim. O yüzden çalışma saati hakkında pek yorumum yok. SSD gerçekten çok iyi. Arkadaşımda Abra v19.2 var, onda da 12500H, 3050 Ti ve 2x8 RAM mevcut. Markası onunda Samsung olabilir, emin değilim. Onda bu değerlerin yarısı kadar hız alıyordu. HP SSD'den kaçmamış ve PCI Express 4.0'ın sınırlarını zorlamış. RAM olarak da kendini kanıtlayan Kingston kullanmışlar.

Hocam pil yıpranma seviyesi çok iyiymiş benim aldığım Acer cihazlar hep 1 haftada %10 oluyor.
Bataryayı nasıl kullandınız ozellikle ömrü uzun olsun diye %85 civarını geçmedinizmi.

Özellikle yaptığım bir şey yok. Alalı dört ayı geçiyor. İncelmemde yazmıştım, pil %99'dan sonra gücü tamamen adaptörden alıyor. Ben sabit bir yerde isem genelde adaptörde kullanıyorum. Fakat dışarı da, okulda falan çok prizde kullanmıyorum mobilite açısından. Canım sıkılırsa yatarak bir şeyler izlerken falanda bataryada kullanıyorum. Bu şekilde çok fazla cycle count yapmadığım ve genelde %25'in altına düşürmeden kullandığım için çabuk yıpranmadıgını varsayıyorum. HP batarya konusunda da güzel bir iş çıkarmış çünkü ben bu sistemi özelikle batarya performansı rakiplerinden çok önde olduğu için tercih ettim, mobilite benim için çok önemli.

Son zamanlarda bu SSD'den kullanmaya başlamış Monster. Benim laptopa ilk taktıkları Goodram diye bir şeydi. 6 ayda durduk yere bozuldu. Sonra bunu taktılar. Saati yanlıştı ama hızı temiz. Sonra laptop değişti, yine aynı model. Dolayısıyla SSD de değişti. Bu sorunu belirtmiştim. Ama saati yine yanlış. Hızı yine hızlı.

Çalışma saatini nasıl hesaplıyor bilmiyorum. Belki CrystalDiskInfo ile ilgilidir.

Valla hp laptopu tamamen samsungtan yapmış desem yeridir. bende 16.1 inch modeli var DDR5'li. Ramler de samsung marka olarak gözüküyor. Ayrıca ssd hız ölçümlerimde 6.5gb/s gördüm gerçekten güzel

Vallahi HP laptopu tamamen Samsung'tan yapmış desem yeridir. Bende 16.1 inch modeli var DDR5'li. RAM'ler de Samsung marka olarak gözüküyor. Ayrıca SSD hız ölçümlerimde 6.5gb/s gördüm gerçekten güzel.

Bendeki DDR4 RAM'ler Kingston fakat SSD Samsung, kaliteli parçalar kullanmaları güzel bir detay.

Benim Valorant yüksek ayarda CPU sıcaklık değeri 80 derecelerde, normal mi? Model 16-D1011NT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…