İnceleme HP Victus 15-FA0007NT

HP Victus 16-D1043NT sahibiyim bende, samsung'un SSD'si olması lazım içerisinde, onun dışında boş M2 SSD slotu mevcut. Internet kartımın modelini tam bilmemekle beraber sizin cihazınızdakiyle aynıysa şuanlık sıkıntısız. İleride güzel bi M2 SSD eklemesi de yapacağım, 980 pro gibi. İnternet kartıda gerekirse daha iyisiyle değiştirilir. Bahsettiğiniz lol değerlerine %30-35 gpu kullanarak çıkıyor 240 FPS'e. Sinır koymayınca baya artsada 500 600, bu sefer zıplıyor karakterler

Pek bir şey değişmiyor, yolun sonu garanti sanırım.

Ne kadar oldu alalı?

16 olan kasada 2. M.2 slotu mevcut. Bende olan Samsung SSD, 980Pro'nun OEM versiyonu olduğunu keşif ettim, sizde de öyle muhtemelen.

Ne kadar oldu alalı.

16 olan kasada 2. M.2 slotu mevcut. Bende olan Samsung SSD, 980Pro'nun OEM versiyonu olduğunu keşif ettim, sizde de öyle muhtemelen.
Genel olarak güzel cihazlar ya, yazılım desteği güzel HP'nin, malzeme kalitesi olarakta iyi diyebileceğim bir plastik. Soğutması gayet yeterli altlıksız 75 dereceyi geçmiyor cihaz. Klavyesinin tek mod olmasi bi tık üzse de mouse mousepad setimi siyah beyaz şekilde yaptığımdan sanki bilgisayarın kendi cihazları gibi duruyor. Renk paletleri çok benzediğinden gayetde hoş bi uyum yakaladım. 1920x1080 panelde 144 hz zaten, 3060 üzeri çokta fark yaratmayacağından 3050ti ve 3060'ın bu cihazlara gayet yeterli olduğu görüşündeyim, illa ki bütçe varsa 3060'lı cihaz almak her zaman iyi ama 3050ti da cayır cayır kullanılıyor bence. Aslında Omen serisinden 3060'lı bir cihaza bakıyordumda aradaki farka değmez diye düşündüm, hem işlemcisi eski nesillerdendi, hemde ram DDR4'idi. Bunları göz önünda bulundurunca işlem gücünün baskınlığı sebebi ve ekran boyutu sebebiyle daha cazip geldi bu cihaz. Zaten öğrenci Diyetisyenim bu yüzden hem şimdi, hemde mezun olunca bir süre bu cihazı rahatlıkla kullanabileceğim görüşündeyim.

HP'nin yazılım yerine teknik destekleride çok iyi, eski cihazımın şarj soketi yanmıştı, hem ücretsiz ekstra şarj aleti yolladılar deneyin diye şarj aletinden mi kaynaklaniyor falan, ondan kaynaklanmadığını görunce cihazı istediler ücretsiz onarım gördü yaninda da bir şarj cihazı daha verdiler.
Muhtemelen kişisel olarak 9 senedir HP kullanıyorum, 2. kendi cihazım bu, bundan sonra da HP alırım gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…