Çözüldü HP Victus 15 laptopta monitör ile 170 Hz alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tenseii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. HP Victus 15 bir laptopum var ve MSI G2412 monitör alacağım. Laptopumda 1X HDMI 2.1 girişi var ve monitörde HDMI 1.4 var. Laptopumda DP girişi yok. HDMI ile bağlarsam 170 Hz alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DP girişi yok HDMI to DP mi almam gerek?

Attığım monitörü incelediniz mi acaba? Bence memnun kalırsınız fiyat bandına göre şu an en dolu monitörlerden birisi.

@Tenseii bu arada laptopunuzun linkini atabilir misiniz ben de güzel bir laptop arıyorum şirkette takılmalık canıım sıkılıyor da memnun musunuz ısınma gibi sıkıntıları var mı?

Hocam memnunum bana yetiyor. Bir sıkıntısı yokta 25k olmuş bu fiyata alınmaz. 18k iken almıştım.

Attığım monitörü incelediniz mi acaba? Bence memnun kalırsınız fiyat bandına göre şu an en dolu monitörlerden birisi.

Hocam bütçe maksimum 4K 6kya çıkaramam maalesef.

Type-C portu destekliyor hocam, ona uygun almanız gerekiyor.

Bu işimi görür o zaman değil mi?

Son düzenleme:
Hocam memnunum bana yetiyor. Bir sıkıntısı yokta 25k olmuş bu fiyata alınmaz. 18k iken almıştım.

Hocam bütçe maksimum 4K 6kya çıkaramam maalesef.

Bu işimi görür o zaman değil mi?

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA ghosting sorunu var mı bilmiyorum araştır benim monitörün ASUS'un yani 1 tık altı bu da ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms 165Hz HDMI Display Freesync Full HD IPS LED ekran boyutu olarak ama bu seride ghosting var mı onu da bilmiyorum bir araştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı