HP Victus 16 adaptör çok ısınıyor

Rui Costa

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım HP Victus 16'nın şarj adaptörü oyun oynarken 5-10 sn.'den fazla tutulmayacak oyun oynamazken de hatrı sayılır şekilde ısındığını gözlemliyorum.
1- Bu normal mi?
2- normalse adaptör nasıl zarar almıyor?

HP Pavilion Gaming kullanıyorum hocam 150W adaptör var o da aynı şekilde el vurulmuyor. 3.5 senedir kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı.

Yeni aldığım HP Victus 16'nın şarj adaptörü oyun oynarken 5-10 sn.'den fazla tutulmayacak oyun oynamazken de hatrı sayılır şekilde ısındığını gözlemliyorum.
1- bu normal mi?

Oyunlarda şarja taktıgın zaman adaptör FPS'ni arttırıyor fark ettiysen o yuzden olabilir herhangi bir zararı yok.

HP Pavilion Gaming kullanıyorum hocam 150W adaptör var o da aynı şekilde el vurulmuyor. 3.5 senedir kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı.
Teşekkür ederim kardeşim

Oyunlarda şarja taktıgın zaman adaptör FPS'ni arttırıyor fark ettiysen o yuzden olabilir herhangi bir zararı yok.
Adaptör FPS'ini artırmıyor. Bilgisayarın tam performansta çalışıyor şarjı bitmemesi için.
Oyun oynarken adaptör neden daha fazla çalışıyor diye sormadım. Adaptör performans artırdığında neden elle dokunulmayacak kadar ısınıyor diye sordum.
Oyun oynamazken normal işini yaparken de çok ısınıyor.
Bunu sordum kardeşim benim.

1- Bu normal mi?
Boşta bile çok ısınma varsa pek normal değil. Kendim de aynı laptopa sahibim. Isınması için gerçekten zorlamam gerekiyor ki nadiren ısınıyor. Hele boşta buz gibi. Bir sorun olduğunu düşünüyorum hocam baktırın.

Normalde ısınması sorun değil havalar da sıcak ama boşta bile o kadar ısınması sorun. Yere falan düştü mü?
Yok düşmedi. İlk ben de havalar çok sıcak diye düşündüm fakat internette oyun oynarken bile tutulmayacak sıcaklığa varması problem gibi şeyler yazmışlardı

Teşekkür ederim kardeşim.

Adaptör FPS'ini artırmıyor. Bilgisayarın tam performansta çalışıyor şarjı bitmemesi için.
Oyun oynarken adaptör neden daha fazla çalışıyor diye sormadım. Adaptör performans artırdığında neden elle dokunulmayacak kadar ısınıyor diye sordum.
Oyun oynamazken normal işini yaparken de çok ısınıyor.
Bunu sordum kardeşim benim.

Ben taktıgımda FPS artıyordu ondan soylemek istedim anlamamışım 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı