Dün aradılar bilgisayarın onarımının tamamlandığını kargoya verildiğini söylediler. Bilgisayara yapılan işlemi sorduğumda anakart "onarımı" dediler anakart değişimi bile yapmamışlar. Ben azından anakartı değiştirirler de bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşama ihtimaline karşılık bir süre daha düzgün bir şekilde kullanırım diyordum fakat onu bile yapmamışlar. Şu an bilgisayar elime geçtiğinde sorunun aynen devam etmesinden korkuyorum fakat bir daha böyle rezil bir servisle 1 ay daha uğraşmak istemiyorum. Sorunun devam etmesi durumunda ne önerirsiniz sizce sensörün kablosunu çekip kullanmalı mıyım?
Aynı sorundan tekrar devam eden bir arıza varsa teknik desteği arayın aynı arızadan dolayı 2.durumu yaşadığınız için bu durumun kronik olduğunu, onarım ile giderilemediği ve tekrarladığı için onarım kabul etmediğinizi üst seğment ile değişim veya ücret iadesi talep ettiğinizi söyleyin. Olumsuz cevap verirler veya ilgilenmez servise gönderin onarım değişim falan derlerse direk hiç uğraşmayın garantiniz devam ediyorken misli ile değişim ya da ücret iadesi için THH ne başvuru yapın. 4-5 aya sonuçlanır belki ama kesin olarak lehinize sonuçlanacağı gibi kafanızda rahat eder.