HP Victus 16 i7-14700hx alınır mı?

Bu konudaki videoyu iletebilir misiniz? Victus'un birçok modelini araştırdım. Ve tek slot ürününe denk gelmedim. Yanılıyor olma ihtimalim bulunuyor o nedenle videoyu incelemek isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mediamarkette modelin tam ürün kodunu göremediğim için bu laptopu baz aldım.

Hocam Windows 11'de nasıl 5 GB RAM kullanımı alabiliyorsunuz ben Blender'da render alıp 4K video izlerken RAM tüketimi 20 GB oluyor.
dostum win 11 demedimki win 10 ama 11 düşünüyom çünkü bugün bi link attılar bana steamden tıkladım hem hesabımın şifresi çalındı hemde pc boştayken sanki mining yapılıyo ekran kartı hep 100 de virüs yüklendi pc me her linke tıklamamlıyız😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mediamarkette modelin tam ürün kodunu göremediğim için bu laptopu baz aldım.

İki RAM slotu da dolu olarak görünüyor. Ekstra 16 GB tek parça eklemek mümkün olmayacaktır. Örneğin; 32 GB RAM için eskilerini çıkartmak zorunda kalacak kullanıcı. Bu konuya açıklık getirmek isterim.
1717883935146.png

İki RAM slotu da dolu olarak görünüyor. 16 GB tek parça eklemek mümkün olmayacaktır. 32 GB RAM için eskilerini çıkartmak zorunda kalacak kullanıcı. Bu konuya açıklık getirmek isterim. Eki Görüntüle 2217303

DDR4'te bile hala o kadar çeşitli RAM yok DDR5'te daha da zorlanır uygun RAM bulurken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı