disassembly videolarında gördüğüm kadar 1 tane ek boş RAM slotu var fakat kendinizinde araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim sağolunzaten baktım ram ddr5 ddr5 16 gb veya 32 gb laptop ramı alır takarsın
disassembly videolarında gördüğüm kadar 1 tane ek boş RAM slotu var fakat kendinizinde araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim sağolunzaten baktım ram ddr5 ddr5 16 gb veya 32 gb laptop ramı alır takarsın
Bu konudaki videoyu iletebilir misiniz? Victus'un bir çok modelini araştırdım. Ve tek slot ürününe denk gelmedim. Yanılıyor olma ihtimalim bulunuyor o nedenle videoyu incelemek isterim.disassembly videolarında gördüğüm kadar 1 tane ek boş RAM slotu var fakat kendinizinde araştırmanızı tavsiye ederim.
Bu konudaki videoyu iletebilir misiniz? Victus'un birçok modelini araştırdım. Ve tek slot ürününe denk gelmedim. Yanılıyor olma ihtimalim bulunuyor o nedenle videoyu incelemek isterim.
dostum win 11 demedimki win 10 ama 11 düşünüyom çünkü bugün bi link attılar bana steamden tıkladım hem hesabımın şifresi çalındı hemde pc boştayken sanki mining yapılıyo ekran kartı hep 100 de virüs yüklendi pc me her linke tıklamamlıyızHocam Windows 11'de nasıl 5 GB RAM kullanımı alabiliyorsunuz ben Blender'da render alıp 4K video izlerken RAM tüketimi 20 GB oluyor.
Mediamarkette modelin tam ürün kodunu göremediğim için bu laptopu baz aldım.
İki RAM slotu da dolu olarak görünüyor. 16 GB tek parça eklemek mümkün olmayacaktır. 32 GB RAM için eskilerini çıkartmak zorunda kalacak kullanıcı. Bu konuya açıklık getirmek isterim. Eki Görüntüle 2217303
Yani bu laptop alınmaz mı. Ram i yukselmeyecekseDDR4'te bile hala o kadar çeşitli RAM yok DDR5'te daha da zorlanır uygun RAM bulurken.
benim gibi masaüstü al keyfine bak laptopta masa üstü kadar performans alamazsın yinede sen bilirsin senin kararınYani bu laptop alınmaz mı. Ram i yukselmeyecekse
Yani bu laptop alınmaz mı? RAM'i yukselmeyecekse.
Yükseltilebilir. Fakat fiyat ve uyumluluğu göz önünde bulundurursak çok mantıklı bir yol gibi görünmüyor.Yani bu laptop alınmaz mı. Ram i yukselmeyecekse
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.