HP Victus 16-R1070NT 9J271EA alınır mı?

Bütçe
40000
Hayır bu bilgisayar asla alınmaz.Bu bilgisayarlarda hall sensör sorunu var merak eden foruma yazsın insanlar ne çekiyor bu sorundan.

Epey karşılaştırmasında benim attığım model daha iyi gibi duruyor.

Hayır bu bilgisayar asla alınmaz.Bu bilgisayarlarda hall sensör sorunu var merak eden foruma yazsın insanlar ne çekiyor bu sorundan.
Bende geçen gördüm onu.

Hayır bu bilgisayar asla alınmaz. Bu bilgisayarlarda hall sensör sorunu var merak eden foruma yazsın insanlar ne çekiyor bu sorundan.
@YüzbaşıJohnPrice hocam bunun kullanıcı kaynaklı olduğunu söylüyor, bu model çok ısınmıyor zaten ondan dolayı ben de ikna oldum.

@YüzbaşıJohnPrice hocam bunun kullanıcı kaynaklı olduğunu söylüyor, bu model çok ısınmıyor zaten ondan dolayı ben de ikna oldum.

Hocam bir sürü sorun yaşayan kişi var. Cihaz TV falan da video çekti. Ben forumda bir sürü kişi gördüm bu sorunu yaşayan. Başka forumlarda da gördüm. Ben kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Çok büyük olasılıkla kullanıcı kaynaklı evet. İşlemci ısınan bir işlemci değil. Cihazın bakımları düzgün yapılırs adamakıllı bir macun kullanırsa sorun hiç olmaz. Oluyorsa kısıtlama koyarsın olma ihtimali 0 olur.

Monster'den geçeceğim amacım soğutma ve uzun ömür. Sizce alınır mı? Bir de 40000 üstüne çıkmayalım en fazla 1000 falan koyabilirim. 3 ekle şunu al 4 ekle bunu al demeyin.

Bu fiyata kesinlikle 4050 alınmaz 4060 modellerine bakmanıza öneririm.

Hocam bir sürü sorun yaşayan kişi var. Cihaz TV falan da video çekti. Ben forumda bir sürü kişi gördüm bu sorunu yaşayan. Başka forumlarda da gördüm. Ben kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Cihaz TV'nin son dönemlerde yaptığı hiçbir hareketi doğru bulmuyorum takipten çıktım. Hall sensor olayını gereksiz büyüttü ve abarttı. Zaten Monster, excalibur ve daha bir çok kötü, kronik model övüyor daha ne olsun.

Çok büyük olasılıkla kullanıcı kaynaklı evet. İşlemci ısınan bir işlemci değil. Cihazın bakımları düzgün yapılırs adamakıllı bir macun kullanırsa sorun hiç olmaz. Oluyorsa kısıtlama koyarsın olma ihtimali 0 olur.

Hocam bende Ryzen 5 7640h işlemcili versiyonu var. Çok gariptirki cihazı alalı 5 ay oldu ve işlemcim CS2 de 90 dereceleri gördü. Normal koşullarda görmez. İşlemci ısındıkça sensöre zarar geliyor bu bir net sorun. İşlemcide ısınan bir parça ve sensör bu parçaya çok yakın. Yani laptop dediğinde ısınan bir cihaz. İnsanlar aldığı laptopa işte uxtudan sıcaklık limiti koyayım aman ısınmasın aman sensöre bir şey olmasın diye düşünmek zorunda değil. Ki herkes bu kadar bilgilide değil. Hocam en basiti oyuna giriyorsun o sırada işlemciye yük biniyor fanlar hemen dönmeye başlamıyor ve işlemci anlık olarak 90 95 dereceleri görebiliyor. Bu şekilde sorun ortaya çıkıyor. Kesinlikle kullanıcı kaynaklı olamaz bu sorun.(Bende çektim bu sorunu ondan bu kadar dert yakındım)başka bir cihazda yaşadım Victus'un daha bunda başıma gelmedi.

Alınmaz, o kasa o işlemciyi soğutamaz. 4050'li cihazların uzun ömürlü olacağını da pek sanmam.

Son düzenleme:
Alınmaz, o kasa o işlemciyi soğutamaz. 4050'li cihazların uzun ömürlü olacağını da pek sanmam.

Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.

Yeni konular

Geri
Yukarı