Hee indirime girmiş hocam bu pc alınır.Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.
Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.
Hocam senin attığın 4050 ekran kartı bu 4060.
Hee indirime girmiş hocam bu pc alınır.Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.
Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.
Hocam ama 4050 120w 4060 105w.Hee indirime girmiş hocam bu pc alınır.
Hayır, ekran kartı farkı da var.Benim attığım model ile fiyat aynı ama işlemci i5.
Ekran kartı genelde (GPU testleri hariç) 100W'ın üstüne çıkmıyor. 4060'ın 105W'ı 4050'nin 120W'ından çok daha iyi performans veriyor ayrıca.Hocam ama 4050 120w 4060 105w.
Ayrıca epeyde puanları arası 10 fark var.
Olsun hocam sen epey puanlamasına pek bakma.4060 8gb vrami olması daha uzun ömürlü olur.4050de ise 6gb vram var.Ayrıca hocam zaten aralarındaki watt değeri oldukça düşük.Ve 4060 4050den çok daha iyi bir ekran kartı.Hocam 4060 50 watt 35 watt 75 watt falan olsa anlarım ama 105 watt ve oyunlarda zaten 105 wattlara gelmez bile ekran kartı.Örnek olarak 105 watt ve 120watt 4060 olsun.Oyun testi yapılsın ikisi arasında belki 2 3 fps fark olur o kadar.4060lı laptopu tercih etmenizi öneririm.Çok daha iyi olur.Hocam ama 4050 120w 4060 105w.
Ayrıca epeyde puanları arası 10 fark var.
Hocam bize mi yoksa Epey'e mi güveniyorsunuz? Epey'e güveniyorsanız tekrar Monster alabilir veyahut Casper bakabilirsiniz isterseniz onların da puanları oldukça yüksek yani.Hocam ama 4050 120W 4060 105W.
Ayrıca Epey'de puanları arası 10 fark var.
Yok hocam estağfurullah sadece emin olup bir daha düşmek istemiyorum.Hocam bize mi yoksa Epey'e mi güveniyorsunuz? Epey'e güveniyorsanız tekrar Monster alabilir veyahut Casper bakabilirsiniz isterseniz onların da puanları oldukça yüksek yani.
Hocam ne kadar götürür tam bilemeyiz.Bu yeni çıkçak oyunlara bağlı.Ve senin hangi oyunları oynadığınada bağlı.Ama bir tahmin yaparsak önümüzdeki 3 4 sene çoğu oyunu rahatça oynarsın diye tahmin ediyorum.Monsteri satman ise oturduğun şehire koyduğun fiyata özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir.Hızlı satılsın istersen piyasanın biraz daha altında koyabilirsin.Acelem yok dersen ederince koy bekle.Yok hocam estağfurullah sadece emin olup bir daha düşmek istemiyorum.
Peki bunu alsam ne kadar süre götürür birde monsterimi satmam ne kadar sürer?
Benim attığım için mi alınır dediniz?Hee indirime girmiş hocam bu pc alınır.
He sadece video izleme veya internette grezinmek için oyun için değil dersen kasmadan donmadan bir 10 yılı var bence.İleride ssd sağlığın düşünce bi ssd takviyesi yaparsın Ram yetersiz gelirse ram eklemesi olabilir.Uzunca bir süre götürür eğer başka bir sorun olmazsa.Hocam ne kadar götürür tam bilemeyiz.Bu yeni çıkçak oyunlara bağlı.Ve senin hangi oyunları oynadığınada bağlı.Ama bir tahmin yaparsak önümüzdeki 3 4 sene çoğu oyunu rahatça oynarsın diye tahmin ediyorum.Monsteri satman ise oturduğun şehire koyduğun fiyata özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir.Hızlı satılsın istersen piyasanın biraz daha altında koyabilirsin.Acelem yok dersen ederince koy bekle.
İndirim biterse yanarız ama. Şimdi satmazsamda garantisi bitince elimde kalır gibi şuan bakımda gelsin bir bakayım.Hocam ne kadar götürür tam bilemeyiz.Bu yeni çıkçak oyunlara bağlı.Ve senin hangi oyunları oynadığınada bağlı.Ama bir tahmin yaparsak önümüzdeki 3 4 sene çoğu oyunu rahatça oynarsın diye tahmin ediyorum.Monsteri satman ise oturduğun şehire koyduğun fiyata özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir.Hızlı satılsın istersen piyasanın biraz daha altında koyabilirsin.Acelem yok dersen ederince koy bekle.
Ağır oyuncu değilim en fazla oynadiğim oyun bile 240 saat mesela.He sadece video izleme veya internette grezinmek için oyun için değil dersen kasmadan donmadan bir 10 yılı var bence.İleride ssd sağlığın düşünce bi ssd takviyesi yaparsın Ram yetersiz gelirse ram eklemesi olabilir.Uzunca bir süre götürür eğer başka bir sorun olmazsa.
?Benim attığım için mi alınır dediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.