HP Victus 16-R1070NT 9J271EA alınır mı?

Bütçe
40000
Benim attığım için mi alınır dediniz?

Hayır benim attığım i5 işlemcili 4060'lı Victus. 44000'den 41000e düşmüş ben olsam kaçırmazdım.

Alınmaz, o kasa o işlemciyi soğutamaz. 4050'li cihazların uzun ömürlü olacağını da pek sanmam.

Daha doğrusu bu arkadaş atmış.

Son düzenleme:
Anakart sorunu var bildiğim kadarıyla loq serilerinde.Yanabiliyormuş anakartlar.Birde victus kadar serin çalışmazlar ısınır.Önceliğim victus olurdu.
Yahu arkadaş bu devirde neden laptop almak kumara döndü?

Anakart sorunu var bildiğim kadarıyla loq serilerinde.Yanabiliyormuş anakartlar.Birde victus kadar serin çalışmazlar ısınır.Önceliğim victus olurdu.
Bütçeme tam uyuyor 37 o nedenden dolayı.

Ayrıca anakark yanması hindistan modellerindeymis.

Hocam hemde en çok intel hx serilerinde ortaya çıkıyormuş bu sorun.Malesef biraz kumar oldu bu sene.Sorunsuz laptop iyice azaldı piyasada.

Ayrıca anakark yanması hindistan modellerindeymis.
Hocam türklerde yaşayanlarda varmış.Cihaz tv den izlemiştim bende 5 gün önce atmış videoyu.

Lenovo forumlar ve redditte full Hintli kaynıyor.

Hocam hemde en çok intel hx serilerinde ortaya çıkıyormuş bu sorun.Malesef biraz kumar oldu bu sene.Sorunsuz laptop iyice azaldı piyasada.

Hocam türklerde yaşayanlarda varmış.Cihaz tv den izlemiştim bende 5 gün önce atmış videoyu.
H olan modelide var aslında o nasıl?

Video var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı