HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA laptopa hangi işletim sistemi kurulmalı?

erdenet

Hectopat
HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA satın aldım. Bu laptopa hangi işletim sistemini kurmalıyım? Hangi işletim sisteminde en performanslı çalışır?

Son düzenleme:
HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA satın aldım. Bu laptopa hangi işletim sistemini kurmalıyım?
Kesinlikle Windows 11, sitesinde sadece onun sürücüleri var.

HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA satın aldım. Bu laptopa hangi işletim sistemini kurmalıyım?

Win 11. 23H2 sürümü sıkıntılı diyorlar ama hocam bana kalırsa en güncel işletim sistemini kurmak daha mantıklı.

Ben de Windows 11'i düşünüyorum ama Windows 10'un 11'den daha az kaynak kullandığını göz önünde bulundurarak acaba Windows 11 bu laptopu yorar mı diye kaygılanıyorum.

Ben de Windows 11'i düşünüyorum ama Windows 10'un 11'den daha az kaynak kullandığını hesaba katarak acaba Windows 11 bu laptopu yorar mı diye kaygılanıyorum.
İşlemcisi oldukça güçlü, RAM'i yeterli. Bence Windows 11'den başka seçenek yok. Cihaz için en iyi seçenek olur.

Peki hangi sürümü kurmamı önerirsiniz? Hyper-V için Windows 11 Pro kurmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı, Hyper-V için değer mi? Pro'da Home'un tüm özellikleri var mı? Pro'nun Home'a göre kaynak tüketimi nasıl, laptopumu yorar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı