HP Victus 16-S0023NT ile 16-S0035NT farkı sadece Wi-Fi kartı mı?

Evet Ethernet daha hızlı zaten evde Ethernet kullanıyorum sadece merakımdan dolayı Wi-Fi ile Speedtest yapacağım dedim :D

Arkadaşlar merhaba, 30 bin TL'ye Hepsiburada üzerinden HP Victus 16-S0023NT satın aldım. Dün forumda takılırken S0035NT versiyonunun da olduğunu gördüm. Üstelik fiyat farkı sadece 500 TL. HP'nin sitesinden ve forumdan araştırdığım kadarıyla aralarında Wi-Fi kartı/adaptörü(tam olarak ismine ne deniyor bilmiyorum.) Farklı olduğunu gördüm. Aralarında böyle aman aman bir fark var mıdır Wi-Fi kartlarının ya da başka farkları var mıdır bu cihazların? Laptopun elime geçtiği gün bir üst modelinin görünce üstelik fazla da bir fiyat farkı olmadığını görünce bir eyvah dedim. Araştırınca farkının Wi-Fi kartı olduğunu görünce biraz rahatladım ama emin olmak için sizlere de sormak istedim. Çünkü benim cihazda MediaTek Wi-Fi 6 7921, diğer cihazda 7922 model Wi-Fi kartı varmış. Bu kartı internette araştırınca da AliExpress'de vergilerle beraber 430 küsur TL'ye satıldığını gördüm. Öyle aman aman bir fark varsa AliExpress'den satın alıp onu takardım/taktırırdım. Hatta eskisini de satsam üstüne kâr etmiş bile olurdum.

Biraz fazla ve saçma pimpirikli bir tavırlandığımı biliyorum ama zor durumlar içinde zor bela taksitle laptopu aldım ve bu benim ilk laptopum oldu. O yüzden biraz içimi rahatlatmaya çalışıyorum sanırım.

İlginize teşekkür ediyorum şimdiden.

Bir şey Sormak istiyorum Bende Aynı Modeli Almak İstiyorum hiçbir Sıkıntı Yaşadın Mı ya da Memnun Musun?.

Benim aldığım laptopta Ethernet girişi var hocam.

Ethernet girişi olmayan laptop var mı?

O sırada benim Toshiba Satellite C55-C Laptopun Olaya Bakış Şekli eee Bende ikisi de var ama Donanım İğrenç.

Bir şey Sormak istiyorum Bende Aynı Modeli Almak İstiyorum hiçbir Sıkıntı Yaşadın Mı ya da Memnun Musun?.

O sırada benim Toshiba Satellite C55-C Laptopun Olaya Bakış Şekli eee Bende ikisi de var ama Donanım İğrenç.
Hocam bugün 2.günüm ve şuana kadar oyun deneyimleme fırsatım olmadı. Onun haricinde memnun olmadığım tek bir konu laptopta 2.bir SSD yuvası olmaması. O da tabi uzun vadede çok dert edilmemeli. Bütçe konusunda müsait olunca 512 GB SSD'yi çıkarıp, satıp sonrasında 2 TB SSD almayı planlıyorum. Yani ilk laptop deneyimim oldu bu benim masaüstünden geçen biri olarak masaüstünü şuana kadar hiç aramadım. Beklentilerimin üstünde çıktı cihaz. Benim masaüstü boşta CPU sıcaklığı 40-50 derece arası oluyordu mesela fakat eğer hava çok sıcak değilse bu laptopta boşta CPU sıcaklık değerim 33-34 derece. Tabii ki önce bi sistemi yüke sokup test etmem lazım fakat hiç aşırı ısınacakmış hissiyatı almıyorum cihazdan. İnternette bu cihaz hakkında olumsuz olarak yazılan, söylenen hiçbir söylemi desteklemiyorum(SSD yuvası hariç)

Güncelleme: WİFİ ile pingim 5-6 değerlerinde çıkıyor. Beklediğimden güzeldi açıkçası. Örnek olarak League of Legends oyununu Ethernet kablosu ile sabit 4-5 ping ile oynarken WİFİ ile sabit 6-7 ping ile oynadım.
Hocam bugün 2.günüm ve şuana kadar oyun deneyimleme fırsatım olmadı. Onun haricinde memnun olmadığım tek bir konu laptopta 2.bir SSD yuvası olmaması. O da tabi uzun vadede çok dert edilmemeli. Bütçe konusunda müsait olunca 512 GB SSD'yi çıkarıp, satıp sonrasında 2 TB SSD almayı planlıyorum. Yani ilk laptop deneyimim oldu bu benim masaüstünden geçen biri olarak masaüstünü şuana kadar hiç aramadım. Beklentilerimin üstünde çıktı cihaz. Benim masaüstü boşta CPU sıcaklığı 40-50 derece arası oluyordu mesela fakat eğer hava çok sıcak değilse bu laptopta boşta CPU sıcaklık değerim 33-34 derece. Tabii ki önce bi sistemi yüke sokup test etmem lazım fakat hiç aşırı ısınacakmış hissiyatı almıyorum cihazdan. İnternette bu cihaz hakkında olumsuz olarak yazılan, söylenen hiçbir söylemi desteklemiyorum(SSD yuvası hariç)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı