Arkadaşlar merhaba, 30 bin TL'ye Hepsiburada üzerinden HP Victus 16-S0023NT satın aldım. Dün forumda takılırken S0035NT versiyonunun da olduğunu gördüm. Üstelik fiyat farkı sadece 500 TL. HP'nin sitesinden ve forumdan araştırdığım kadarıyla aralarında Wi-Fi kartı/adaptörü(tam olarak ismine ne deniyor bilmiyorum.) Farklı olduğunu gördüm. Aralarında böyle aman aman bir fark var mıdır Wi-Fi kartlarının ya da başka farkları var mıdır bu cihazların? Laptopun elime geçtiği gün bir üst modelinin görünce üstelik fazla da bir fiyat farkı olmadığını görünce bir eyvah dedim. Araştırınca farkının Wi-Fi kartı olduğunu görünce biraz rahatladım ama emin olmak için sizlere de sormak istedim. Çünkü benim cihazda MediaTek Wi-Fi 6 7921, diğer cihazda 7922 model Wi-Fi kartı varmış. Bu kartı internette araştırınca da AliExpress'de vergilerle beraber 430 küsur TL'ye satıldığını gördüm. Öyle aman aman bir fark varsa AliExpress'den satın alıp onu takardım/taktırırdım. Hatta eskisini de satsam üstüne kâr etmiş bile olurdum.
Biraz fazla ve saçma pimpirikli bir tavırlandığımı biliyorum ama zor durumlar içinde zor bela taksitle laptopu aldım ve bu benim ilk laptopum oldu. O yüzden biraz içimi rahatlatmaya çalışıyorum sanırım.
İlginize teşekkür ediyorum şimdiden.