HP Victus 16-S0047NT alternatifi laptop tavsiyesi

Bütçe
38000

binyuz44

Yoctopat
Katılım
12 Ağustos 2023
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandır burayı üye olmadan takip eden biriyim. Aranıza katılmak bugüne nasip oldu.
Hem uzun süre beni idare edecek hem rahat oyun oynayabileceğim hem de hani olur ya oğlum mühendislik vs okursa ona verebileceğim bir laptop düşünüyordum. Aradığım özelliklerde şu an için HP Victus 16-S0047NT modeli buna yatkın görünüyor. Tamam teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil ama benimki de bir düşünce sonuçta.
1 TB SSD, 32 GB RAM önceliğim arasında. Ekran kartı oyun ve mühendislik yazılımları için de yeterli miktarda sanırım.
Bu bilgisayarda SSD olarak tek slot mevcut sanırım.
AMD veya Intel fanı değilim. Karşılaştırma sitelerine baktığımda aynı Laptop'un AMD 7840HS Intel işlemcili olanı karşısında sanki biraz daha avantajlı olduğunu gördüm ( yanlış düşünüyor da olabilirim )
Alıp kullanan veya alacak olan arkadaşlar, naçizane fikirlerinizi alabilir miyim?
 
Hocam öncelikle hoş geldiniz. Seçtiğiniz bilgisayarın performansı çok üst seviye en az 7 yıl düzgün kullanılırsa gider. Şu anlık yüksek ayarlarda açamayacağı bir oyun yok. SSD slot olarak tek slot olduğu belirtilmiş. Uzun ömürlü bir kullanım istiyorsanız ileride yükseltmeler yaparak (RAM'i yükselterek filan tabii ileride )çok uzun bir süre görütür sizi.
 
Birkaç gündür kullanıyorum güzel görünüyor, çok detaylı bilgi veremem çünkü incelemedim detaylı ama modeller arası ufak kod farklılıkları olduğunu fark ettim. Ekran parlaklığı 250 nit o biraz az maalesef. Sıkıntı çıkarmıyor ama 300nits versiyonları olduğunu da fark ettim. Mümkünse ondan alın. Değilse bu da iyi görünüyor.
 

Geri
Yukarı