HP Victus 16-S0057NT alınır mı?

Bütçe
20.000-25.000
Laptop ile ilgili söyleyebileceğiniz bir şey var mı? 1 ayı aşkındır kullanıyorsunuz sanırım. Isınması nasıl, ekranda o sallanma sorunundan var mı, ki çok da mühim bir şey değil bence. Dediğiniz gibi SSD bir tek az, o da şimdilik yeter bana, ileride yükseltirim diye düşünüyorum. SSD için tek slot olması biraz kötü olmuş ama olsun. SSD'si yüksek ve aynı özelliklere sahip başka model göremedim.

• Sallanma sorunu çok ufak var elinle itsen anca oluyor o da çok hafif.
  • Isınma sorunu yok denecek kadar az GoW 2018 de Ultra ayarda 78 derece gördüm en yüksek sıcaklığı R6 oynarken 82 derece alarak gördüm.
  • SSD içinde mevcut SSD'yi sökerek yerine yenisiyle değişebilirsin ben öyle yapmayı planlıyorum.

• Sallanma sorunu çok ufak var elinle itsen anca oluyor o da çok hafif.
  • Isınma sorunu yok denecek kadar az GoW 2018 de Ultra ayarda 78 derece gördüm en yüksek sıcaklığı R6 oynarken 82 derece alarak gördüm.
  • SSD içinde mevcut SSD'yi sökerek yerine yenisiyle değişebilirsin ben öyle yapmayı planlıyorum.

Isınmama sorunu işlemcideki limitlerden kaynaklı, ekran kartından bahsediyorsan zaten olması gereken o şekilde.

Ne yaptınız hocam aldınız mı memnun musunuz? Aynı laptopu almayı düşünüyorum şu an.
Hocam ben dün HP Türkiye ile telefonda görüştüm ürün hakkında detaylıca, yaklaşlık bir saat kadar. Her şey çok güzeldi hatta arkadaş çok iyi bir şekilde anlattı. Ancak kendim bir şey farkettim, 3050 ile evde sahip olduğum 2060'ı hiç karşılaştırmamışım. Baktığım zaman denkler, hatta 2060 bir tık üstte gibi. Bunu farkedince biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü 3 yıl önce aldığım bilgisayarın benzer özelliklisini şimdi yine tekrar alacakmışım gibi geldi 23 bine. Bir de beyaz renk, sararma riski var ayrıca kullanınca illa kir birikir klavyede ve bu da hoş gözükmez beyaz laptopta diye düşünüyorum. Bu sabah araştırırken yeni bir bilgisayar buldum Acer marka. 4050 75 watt var ve Windows 11 de var içinde. 27 bin tl o da. onu araştırıyorum ve sanırım onu alacağım. Watt mevzusunu da araştırdım 75w ve 100w arasında ciddi bir fps farkı yok. 45w olsaydı iyi değildi ama bu Acer'e 75w yazmış satıcısı. Acer Linki

Ayrıca Acer'in sitesinde modelin ekran kartında 140w'ye kadar yazıyor onu da tam anlamadım 🤔

Çok karışık işler ya. Acer'in de panelinde genel sorun olduğu yazıyor. Neredeyse aynı fiyata HP Victus var 4050'li, ya ona yöneleceğim ya da tekrar beyaza döneceğim gibi duruyor. Bilemedim her marka ve modelin kendine göre sorunları var yahu. Ama şu HP Victuslar aralarında en temiz gözükenler.

Son düzenleme:
Evet hocam o var ama Acerlerde genel bir panel ve ısınma sorunu varmış diye okudum. 3-4 bin daha koyup şu modeli almayı planlıyorum şuan hem 13.nesil i5 hem 4050'si var. Yine Victus 16 ve siyah. Şimdilik fikrim böyle, güncellerim yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı