Çözüldü HP Victus 16 SSD sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ironmid

Centipat
Daha fazla  
İlk öncelikle HP laptop almanızı, HP'nin herhangi bir ürününü almanızı tavsiye etmiyorum. Rezalet çünkü benim HP Victus 16 laptopum var. 1 ay önce termal macununu değiştirdim; değiştirdiğim günden beri Windows'um başlarken hatalı başlıyordu, "yeniden başlat" diye diye bir şekilde açıyordum. En sonunda sıfırlayayım, belki düzelir diye düşündüm. USB'mi takıp diski sildim, kuruluma geçtim. Windows %30 indiği an laptop kendini kapatıyordu; daha doğrusu bir daha Windows yükleme ekranına geçti. Bir daha denedim, yine aynı oldu. En sonunda farklı çözümler denedim, tüm diskleri sildim vesaire. SSD'nin adını tam bilmiyorum fakat MBR'den GPT yaptım; ne olduğu hakkında bilgim yok. Hiçbir şekilde olmadı. En sonunda laptop SSD'yi hiç okumamaya başladı ve bunun HP'lerde kronik bir sorun olduğunu öğrendim. İnternetteki tüm çözüm yöntemlerini denedim, bir fayda olmadı. Aşağıdaki fotoğraflarda da elimde olan bazı görselleri koyacağım. Yardımcı olursanız sevinirim; daha fazla öge var fakat dosya boyutu yüzünden ekleyemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20241004-WA0053.jpeg
    IMG-20241004-WA0053.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20241004-WA0035.jpeg
    IMG-20241004-WA0035.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
HP güncel modellerinde genel olarak aşırı problem yok. SSD sorunu var gibi sizin sistemde.
Windows 11 ISO'yu bootable USB hazırla ve boot et ve tekrar dene. Bir de BIOS'ta SSD görünüyor mu?

No boot diyor OS boot kisminda BIOS Windows yükleme ekranından SSD'yi temizledim daha da bir şey yuklenmedi ondan olabilir diye düşünüyorum fakat okuldan sonra arkadaşımla deneyeceğim.

Bende de HP var ama eski model biraz ve yazıyor. Her laptopta yazar. Eğer yazmıyorsa sorun vardır, SSD'yi söküp yeni ve sağlam bir SSD alıp tak ve kurulum yap.

Şu an bilgisayar yanimda değil arkadaşımın yanına geçince aynen bunu yapacaktim SSD'ye fakat gelişmeleri burada paylaşacağım.

Bende de HP var ama eski model biraz ve yazıyor. Her laptopta yazar. Eğer yazmıyorsa sorun vardır, SSD'yi söküp yeni ve sağlam bir SSD alıp tak ve kurulum yap.

Hocam selam paylaşamadim fakat bilgisyara işletim sistemi yukledik fakat bilgisyar sürekli kendini yeniden başlatıp kurtarma sekmesine girmeye başladı ve USB'yle tekrar format atmaya kalktığımda driver show falan diyor tam aklimda kalmadı şimdi ne yaptiysam bulamadim son BIOS Update edecektim edemiyorum farkli bilgisayar olmadığı için deneyeceğim bir şeyler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı