Kingston KC3000 taktık hocam hem 3050ti laptopa hem 4060aMerhaba bende şu an Victus 16 4070 kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapacağım hangisini taktınız acaba? 1 TB 2 TB fark etmez uyumlu olması yeterli.
Kingston KC3000 taktık hocam hem 3050ti laptopa hem 4060aMerhaba bende şu an Victus 16 4070 kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapacağım hangisini taktınız acaba? 1 TB 2 TB fark etmez uyumlu olması yeterli.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, Meraklılar ve Yüksek Performanslı Kullanıcılar İçin - SFYRS/1000G (1 tb) aldım taktım.Merhaba bende şu an Victus 16 4070 kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapacağım hangisini taktınız acaba? 1 TB 2 TB fark etmez uyumlu olması yeterli.
O bizim cihazlara uymadı kalın diye.Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, Meraklılar ve Yüksek Performanslı Kullanıcılar İçin - SFYRS/1000G (1 tb) aldım taktım.
Kingston Renegade 2 TB bunu arkadaşta aldı oturmadı tam 4060 laptop var onda da o seriye tam olmuyor. direkt iade aldılar.Konuyu hortlatacağım ama Kingston Renegade 2 TB aldım ve kalınlıktan dolayı sorun yaşıyorum iade vs tarafı nasıl olur? Yada böyle kullanmakta bir sorun oluşur mu çok ufaktan bel veriyor.
İade tarafı için şunu soracağım şuan yaklaşık 3-4 saattir öyle kullanıyorum vidanın birini tam sıkmadan çok kastırmadan taktım. Zaten dolaylı olarak paketi açtım. Bir sorun yaşar mıyım servise gidecek doa raporu alınacak vs şeklinde? Satıdı Tebilion'du. KC3000 ve Renegade arasındada yaklaşık resmi satıcı olsun dediğimizde 1.5k kadar fark ediyorKingston Renegade 2 TB bunu arkadaşta aldı oturmadı tam 4060 laptop var onda da o seriye tam olmuyor. direkt iade aldılar.
Kingston KC3000 serisi oluyor tam olarak.
İade tarafı için şunu soracağım şu an yaklaşık 3-4 saattir öyle kullanıyorum vidanın birini tam sıkmadan çok kastırmadan taktım. Zaten dolaylı olarak paketi açtım. Bir sorun yaşar mıyım servise gidecek doa raporu alınacak vs şeklinde? Satıdı tebiliyorsun'du. KC3000 ve Renegade arasındada yaklaşık resmi satıcı olsun dediğimizde 1.5k kadar fark ediyor.
2 taraflı ssd tam sığmıyor demek ilginç.Vida gevşek bırakılabilir sorun olmaz.HP Victus 16 RAM SSD aldım Kingston Fury 2 TB. Resimde göründüğü gibi bendeki SSD'den kalınlığı neredeyse 2 katı ve soktuğum zaman aşağı doğru iterken bayağı zorluyor ben de zarar verir diye çok zorlamadım zorlamam gerekiyor mu acaba zarar verir mi?
Alttaki aparatın resmini de çektim.
Uzunluk açısından sorun yok. M2 soketinin altında bulunan direnç gibi devre elemanları kalınlıktan dolayı engel oluyor.2280 formatindaysa olması gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.