HP Victus 16 SSD takma

Merhaba bende şu an Victus 16 4070 kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapacağım hangisini taktınız acaba? 1 TB 2 TB fark etmez uyumlu olması yeterli.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, Meraklılar ve Yüksek Performanslı Kullanıcılar İçin - SFYRS/1000G (1 tb) aldım taktım.

Konuyu hortlatacağım ama Kingston Renegade 2 TB aldım ve kalınlıktan dolayı sorun yaşıyorum iade vs tarafı nasıl olur? Yada böyle kullanmakta bir sorun oluşur mu çok ufaktan bel veriyor.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatacağım ama Kingston Renegade 2 TB aldım ve kalınlıktan dolayı sorun yaşıyorum iade vs tarafı nasıl olur? Yada böyle kullanmakta bir sorun oluşur mu çok ufaktan bel veriyor.
Kingston Renegade 2 TB bunu arkadaşta aldı oturmadı tam 4060 laptop var onda da o seriye tam olmuyor. direkt iade aldılar.

Kingston KC3000 serisi oluyor tam olarak.

Kingston Renegade 2 TB bunu arkadaşta aldı oturmadı tam 4060 laptop var onda da o seriye tam olmuyor. direkt iade aldılar.

Kingston KC3000 serisi oluyor tam olarak.
İade tarafı için şunu soracağım şuan yaklaşık 3-4 saattir öyle kullanıyorum vidanın birini tam sıkmadan çok kastırmadan taktım. Zaten dolaylı olarak paketi açtım. Bir sorun yaşar mıyım servise gidecek doa raporu alınacak vs şeklinde? Satıdı Tebilion'du. KC3000 ve Renegade arasındada yaklaşık resmi satıcı olsun dediğimizde 1.5k kadar fark ediyor

İade tarafı için şunu soracağım şu an yaklaşık 3-4 saattir öyle kullanıyorum vidanın birini tam sıkmadan çok kastırmadan taktım. Zaten dolaylı olarak paketi açtım. Bir sorun yaşar mıyım servise gidecek doa raporu alınacak vs şeklinde? Satıdı tebiliyorsun'du. KC3000 ve Renegade arasındada yaklaşık resmi satıcı olsun dediğimizde 1.5k kadar fark ediyor.

Amazon üzerinden almıştık belki o yüzden sorun etmeden almıştır. Bence iade edin şansınızı zorlayın sonuna kadar çünkü SSD ısındıkça esneme yapabilir ne bileyim sorun çıkabilir.

HP Victus 16 RAM SSD aldım Kingston Fury 2 TB. Resimde göründüğü gibi bendeki SSD'den kalınlığı neredeyse 2 katı ve soktuğum zaman aşağı doğru iterken bayağı zorluyor ben de zarar verir diye çok zorlamadım zorlamam gerekiyor mu acaba zarar verir mi?
Alttaki aparatın resmini de çektim.
2 taraflı ssd tam sığmıyor demek ilginç.Vida gevşek bırakılabilir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı