HP Victus 16 sürücü ve yazılımları nasıl kurulur?

VueenZ

Picopat
Daha fazla  
HP Victus 16 serisinden bir ürün aldım Windows kurmayı falan halledeceğim ancak sürücü ve yazılım kısmında ne yapmam gerekiyor kendi sitesinden indirirsem eksiksiz ve tam olur mu ve direkt kullanıma geçebilir miyim? Bir de Windows 10 mu Windows 11 mi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus 16 ürününe sahibim. Windows 10 kullanmaktayım ancak üreticinin önerisi Windows 11 olduğundan dolayı sitesindeki sürücüleri sadece Windows 11 için yeni driver çıkartıyorlar. Windows 11'e geçmeyi denedim fakat kullandığım/oynadığım birkaç program sorun çıkardı ondan dolayı Windows 10 kullanmaktayım. Eğer böyle bir durumum olmasaydı Windows 11 yüklerdim, üreticinin önerisi ile.

Bence artık yeni alınan laptoplar için Windows 10 kurmaya gerek yok, özellikle Windows 10 lazım değilse veya ona muhtaç değilseniz. İlk başlarda bazı sorunları olsa da artık performans olarak yeni sistemlerde daha iyi. Özellikle 12. veya 13. nesil Intel işlemcili bir model aldıysanız Windows 11 olmadan tam performans alamazsınız yeni işlemci mimarisi yüzünden (Windows 10'a bir ara getirmeye çalışıyorlardı fakat gelmemiş olması gerekli). Driver için başka yerlere bakmayın, üretici hepsini sağlıyor;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı