HP Victus 16 vs ASUS A15

Sırf hall sensör sorunlu diye, RTX 4070'i veto edip, 4060 almak saçma olur. Ama aralarındaki watt değeri önemli.

120 watt kısıtlanmış 4070 kullanıyor Victus. TUF ise 140W bir 4060 kullanıyor. Arızalı olma potansiyeli yüksek bir cihazı almak bombanın üstüne oturup patlamasını beklemekten farksızdır. Lütfen mantıklı argümanlar sunun.

Sırf hall sensör sorunlu diye, RTX 4070'i veto edip, 4060 almak saçma olur. Ama aralarındaki watt değeri önemli.(
İki modeli inceledim, 4070'li Victus olan çöpmüş harbiden, arkadaşların dediği gibi ya ASUS'ya da başka Laptop'lara bakın.)

Hocam benim de elimde Victus var (E00050NT) cihazın övebileceğim yerleri olsa da yereceğim yerleri de oldukça fazla. Ancak dediğim gibi Victus modeller hem kısıtlanmış oluyor, hem soğutma dizaynı yüzünden çoğu modelde kronik bir ıslık sorunu var, hem de sensör arızası sorunu var. Ha bir de bu cihaz pump out yapmayı çok sever, öyle yaramaz huyları var kendisinin. Hydronaut siparişi verdim, geldiğinde onu uygulayacağım. Artık onda da pump out yaparsa ben bile bilmiyorum artık bu cihazı ne keser.

Son düzenleme:
120 watt kısıtlanmış 4070 kullanıyor Victus. TUF ise 140W bir 4060 kullanıyor. Arızalı olma potansiyeli yüksek bir cihazı almak bombanın üstüne oturup patlamasını beklemekten farksızdır. Lütfen mantıklı argümanlar sunun.

Hocam benim de elimde Victus var (E00050NT) cihazın övebileceğim yerleri olsa da yereceğim yerleri de oldukça fazla. Ancak dediğim gibi Victus modeller hem kısıtlanmış oluyor, hem soğutma dizaynı yüzünden çoğu modelde kronik bir ıslık sorunu var, hem de sensör arızası sorunu var. Ha bir de bu cihaz pump out yapmayı çok sever, öyle yaramaz huyları var kendisinin. Hydronaut siparişi verdim, geldiğinde onu uygulayacağım. Artık onda da pump out yaparsa ben bile bilmiyorum artık bu cihazı ne keser.

Teşekkür ederim hocam ASUS'u aldık.

Her gaming bilgisayarda olmuyor mu?
Olmuyor

Rtx 4bin serisinde 100wattin üstünde performans artışı minimal.Yani 120watt 4070 victus 140watt 4070ten bile 1-2 fps düşük alacaktır.Kronik ıslık sorunu yok,S0 ve R0 serisi kronik hall sensörlü uzak durulmalı.Her modern laptop pumpout sorunundan mustarip.Hydronaut siparişini iptal etmeni yerine ptm türevi uygulamani tavsiye ederim.Giriş seviyesindeki en iyi soğutma victusta olabilir bu arada.İyi forumlar.

Olmuyor.

RTX 4bin serisinde 100wattin üstünde performans artışı minimal. Yani 120watt 4070 Victus 140watt 4070TEN bile 1-2 FPS düşük alacaktır. Kronik ıslık sorunu yok, S0 ve R0 serisi kronik hall sensörlü uzak durulmalı. Her modern laptop pump out sorunundan muzdarip. Hydronaut siparişini iptal etmeni yerine PTM türevi uygulamani tavsiye ederim. Giriş seviyesindeki en iyi soğutma Victus'ta olabilir bu arada. İyi sosyaller.

PTM7950'yi Türkiye'ye sokacağım sürede hem vakit kaybedecek hem de gereksiz seviyede vergi ödeyeceğim, bununla uğraşacak vaktim yok. Bir kere fanı yurt dışından getirmek için uğraştığım sürede yeterince vakit kaybettiğim için (fiyat farkı %70 kadardı) tekrar laptopu öyle nadasa bırakacak pek vaktim kalmadı.

Ayrıca soğutma sorunlu dememin özellikle sebebi Omen Gaming Hub yazılımın rezalet oluşu. Hem geç çalışıyor hem benim kullandığım modelde fan hızını ve hangi derecelerde ne kadar hızda çalışmaya başlayacağını yönetmeme izin vermiyor. Elime geçen her HP cihazda saçma sapan bir tercihte bulunuyor HP.

PTM7950'yi Türkiye'ye sokacağım sürede hem vakit kaybedecek hem de gereksiz seviyede vergi ödeyeceğim, bununla uğraşacak vaktim yok. Bir kere fanı yurt dışından getirmek için uğraştığım sürede yeterince vakit kaybettiğim için (fiyat farkı %70 kadardı) tekrar laptopu öyle nadasa bırakacak pek vaktim kalmadı.

Ayrıca soğutma sorunlu dememin özellikle sebebi Omen Gaming Hub yazılımın rezalet oluşu. Hem geç çalışıyor hem benim kullandığım modelde fan hızını ve hangi derecelerde ne kadar hızda çalışmaya başlayacağını yönetmeme izin vermiyor. Elime geçen her HP cihazda saçma sapan bir tercihte bulunuyor HP.
Türevi olan heilos 300 lira civari.
Manuel eğri var dengelide 2300 performansta 3900rpmin altina inmiyor bir süre sonra onu diyorsanız haklısınız evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı