HP Victus alınır mı?

BenEco

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Biraz başınızı ağrıtacağım bir konuyla geldim başlıkta da gördüğünüz üzere HP Victus bilgisayar almayı düşünüyorum ancak iki model arasında kaldım.
1)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11-pm-HBC00005CIXGS
2)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005OSLJM

14.nesil HX işlemciler FPS oyunlarında çok iyi değerler veriyor, özellikle hikayeli oyunlar tercihimdir ama bir CS 2 girdiğim zamanda bu bütçelere çıktığımızda güzel FPS değerleri görmek istiyorum. Ekran kartının üzerinde mi yoğunlaşmalıyım işlemcinin mi bilemedim. Sonrasında cihazda şüphelerim var, insanlar fazla gömüyor. Cihazın malzeme kalitesi olsun soğutması olsun Reddit'de okuduğuma göre Hall sensörü sorunuyla karşılaşanlarda varmış. Ekranı sorun etmiyorum fazla %45NTSC yerden yere vurdukları kadar kötü sonuç vermiyor. Bunlar dışında başka herhangi bir kronik sorunla karşılaşır mıyım? Sıkıntı yaşatır mı? Aynı marka içerisinde farklı model ve tavsiyelere açığım, zamanım çok dar en kısa zamanda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Biraz başınızı ağrıtacağım bir konuyla geldim başlıkta da gördüğünüz üzere HP Victus bilgisayar almayı düşünüyorum ancak iki model arasında kaldım.
1)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...0-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11-pm-HBC00005CIXGS
2)https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005OSLJM

14.nesil HX işlemciler FPS oyunlarında çok iyi değerler veriyor, özellikle hikayeli oyunlar tercihimdir ama bir CS 2 girdiğim zamanda bu bütçelere çıktığımızda güzel FPS değerleri görmek istiyorum. Ekran kartının üzerinde mi yoğunlaşmalıyım işlemcinin mi bilemedim. Sonrasında cihazda şüphelerim var, insanlar fazla gömüyor. Cihazın malzeme kalitesi olsun soğutması olsun Reddit'de okuduğuma göre Hall sensörü sorunuyla karşılaşanlarda varmış. Ekranı sorun etmiyorum fazla %45NTSC yerden yere vurdukları kadar kötü sonuç vermiyor. Bunlar dışında başka herhangi bir kronik sorunla karşılaşır mıyım? Sıkıntı yaşatır mı? Aynı marka içerisinde farklı model ve tavsiyelere açığım, zamanım çok dar en kısa zamanda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler herkese.
Merhaba.

R10xx serileri tercih edilebilir. (İkinci link.) S0xx ve R0xx modellerini almayın, Hall Sensor sorunu mevcut.

Alınmaz. Hall sensör var.

Başka şansım yok hocam Victus tercih edeceğiz mecburen. Linkteki ürünler hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

Merhaba.

R10xx serileri tercih edilebilir. (ikinci link.) S0xx ve r0xx modellerini almayın, Hall sensor sorunu mevcut.

Recep hocamın inceleme videosunda S1 modelinde de görülmüş hocam sorun. Yine de R1 ve S1'lerde daha az sanırsam. Elimde şu an da S0 serisi RTX 4050 R5 7640HS olanı var. Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyoruz hiç yaşamadım o sorunu, şans işi biraz. RTX 4060 ile 4070 arasında çok büyük fark yaşar mıyım? O aradaki farkı AAA oyunlarda 14700HX kapatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka şansım yok hocam victus tercih edeceğiz mecburen linkteki ürünler hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim
Kafana silah dayıyorlar sanırım başka seçeneğin yok anlaşılan. 😂 Ben 4060liyi alırdım.🙃 4070 lide Hall Sensör var çok fazla karışılacağın bir problem değil ama tercih olarak 4060lıyı seçerdim.🥺 Çok kararsız kaldım 4070 ile 4060 arasında iyi bir fark var özellikle fiyatına bakarsak. @YüzbaşıJohnPrice

Kafana silah dayıyorlar sanırım başka seçeneğin yok anlaşılan. 😂 Ben 4060LIYI alırdım.🙃 4070 lide Hall Sensör var çok fazla karışılacağın bir problem değil ama tercih olarak 4060LIYI seçerdim.🥺 Çok kararsız kaldım 4070 ile 4060 arasında iyi bir fark var özellikle fiyatına bakarsak. @YüzbaşıJohnPrice

Kanka cihazı ablam için alacağım babam elinde Victus olduğunu biliyor üzerine ekleyip model yükselteceğiz. Fark etmemesi için yine Victus tercih edeceğim 😂 Ondan ötürü bu markadan tavsiye vermenizi istiyorum🫡

Kanka cihazı ablam için alacağım babam elinde Victus olduğunu biliyor üzerine ekleyip model yükselteceğiz. Fark etmemesi için yine Victus tercih edeceğim 😂 Ondan ötürü bu markadan tavsiye vermenizi istiyorum🫡
Şimdi anladım, vay uyanıklar🤣. Arada %15 lik bir performans farkı var diye biliyorum 4060 ile 4070 ile arasında lakin Hall sensör ne kadar problem yaratır onu kestiremiyorum. Bu durum olmasa kesinlikle 4070 öneririm.

Öyle işte kardeşim durumlar 😂 işlemciler hakkında ki görüşün nedir peki kusuruma bakmayın sizi de tutuyorum ama.

Şimdi anladım, vay uyanıklar🤣. Arada %15'lik bir performans farkı var diye biliyorum 4060 ile 4070 ile arasında lakin Hall sensör ne kadar problem yaratır onu kestiremiyorum. Bu durum olmasa kesinlikle 4070 öneririm.

Yani merakım AAA oyunlarda 14700HX ile 7840HS'nin arasında çok fark olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı