HP Victus almaya değer mi?

Bir sürü yorum yapılmış, beyaz 4050 victus sipariş etmiştim geçen gün, bugün elime ulaştı henüz windows kurmadım kurunca deneyimlerimi paylaşırım. Darboğaz oluyormu olmuyormu onuda deneriz istediğiniz oyunlar ile. İlk izlenimin kasa aşırı kalitesiz değil ama çok kalitelide değil. Merak ettiğiniz hususları yazın buradan, elimden geldiğince cevaplayayım. Benim aldığım model beyaz 4050li versiyon.

Bir sürü yorum yapılmış, beyaz 4050 victus sipariş etmiştim geçen gün, bugün elime ulaştı henüz windows kurmadım kurunca deneyimlerimi paylaşırım. Darboğaz oluyormu olmuyormu onuda deneriz istediğiniz oyunlar ile. İlk izlenimin kasa aşırı kalitesiz değil ama çok kalitelide değil. Merak ettiğiniz hususları yazın buradan, elimden geldiğince cevaplayayım. Benim aldığım model beyaz 4050li versiyon.
Hocam klavye hissiyatı nasıl birde varsa hikayeli ve ağır oyun performanslarını yazarmısın rdr2 dir farcrydır steaminde ne varsa işte,valorantı iyi oynattıgından şüphem yok zaten. Bide renkler dolgunmu iyimi?

Hocam klavye hissiyatı nasıl birde varsa hikayeli ve ağır oyun performanslarını yazarmısın rdr2 dir farcrydır steaminde ne varsa işte,valorantı iyi oynattıgından şüphem yok zaten. Bide renkler dolgunmu iyimi?
Hocam birkaç saattir kullanıyorum aleti ilk izlenimlerimi söyleyeyim, klayve hissiyatı bu segmentteki bir cihaz için gayet makul geldi hatta iyi bile diyebilirim. Oyunları deneyeceğim henüz bir yorum yapmam doğru olmaz oyunlar için, renklerde kötü diyemem doygunluğu falan yerinde bir problem görmedim. Klavyenin wasd kısımları buz gibiyken ıjkl kısımları hafif sıcak. Ve alet şuan 38-45 derece arası geziniyor işlemci. Hoşuma gitmeyen bir diğer husus ise fanları sürekli çalışıyor hiç durmuyor. Rog-Strix'te sadece yük altına bindiği zaman devreye girerdi fanlar bunda öyle bir şey yok hep dönüyor. Haliyle biraz sesli çalışıyor...

Hocam işte Victus F/P oluyor. Yani bir yerden kismiş oluyorlar. Lenovo IdeaPad Gaming 3'lere bakabilirsin. Monster'ı örnek verdim Monster'dan uzak dur zaten.
Şu model güzel duruyor ama özelliklere bakınca yine dediğim gibi victus önde,bir mağazaya gidip görmek istiyorum eğerki öyle kalitesiz malzeme falan gibi gelmezse hâlâ daha victus taraftarıyım😬

Hocam birkaç saattir kullanıyorum aleti ilk izlenimlerimi söyleyeyim, klayve hissiyatı bu segmentteki bir cihaz için gayet makul geldi hatta iyi bile diyebilirim. Oyunları deneyeceğim henüz bir yorum yapmam doğru olmaz oyunlar için, renklerde kötü diyemem doygunluğu falan yerinde bir problem görmedim. Klavyenin wasd kısımları buz gibiyken ıjkl kısımları hafif sıcak. Ve alet şu an 38-45 derece arası geziniyor işlemci. Hoşuma gitmeyen bir diğer husus ise fanları sürekli çalışıyor hiç durmuyor. ROG-STRIX'te sadece yük altına bindiği zaman devreye girerdi fanlar bunda öyle bir şey yok hep dönüyor. Haliyle biraz sesli çalışıyor...

BIOS'tan ayarlayabiliyorsunuz fanlarının durup durmayacağını. Orada bir ayar var fanlar hepmi çalışsın yoksa durabilsinmi diye.

Şu model güzel duruyor ama özelliklere bakınca yine dediğim gibi Victus önde, bir mağazaya gidip görmek istiyorum eğer ki öyle kalitesiz malzeme falan gibi gelmezse hâlâ daha Victus taraftarıyım😬

Hocam gidip deneyin bence Teknosa vs gibi yerlerden malzeme kalitesi kişiden kişiye görede değişebilir. Yani malzeme kalitesi değil de malzemenin o sistem için değip değmeyeceği değişebilir diyeyim.

Hocam birkaç saattir kullanıyorum aleti ilk izlenimlerimi söyleyeyim, klayve hissiyatı bu segmentteki bir cihaz için gayet makul geldi hatta iyi bile diyebilirim. Oyunları deneyeceğim henüz bir yorum yapmam doğru olmaz oyunlar için, renklerde kötü diyemem doygunluğu falan yerinde bir problem görmedim. Klavyenin wasd kısımları buz gibiyken ıjkl kısımları hafif sıcak. Ve alet şuan 38-45 derece arası geziniyor işlemci. Hoşuma gitmeyen bir diğer husus ise fanları sürekli çalışıyor hiç durmuyor. Rog-Strix'te sadece yük altına bindiği zaman devreye girerdi fanlar bunda öyle bir şey yok hep dönüyor. Haliyle biraz sesli çalışıyor...
Fanları açıp kapamak için bir uygulama falan yokmu monsterlardaki gibi? Var sanıyorum.🤔

Fanları açıp kapamak için bir uygulama falan yok mu Monster'lardaki gibi? Var sanıyorum.🤔

Hepsinde var zaten ancak Tamamen kapanması için BIOS'tan ayar yapmanız gerekebiliyor Victus'taki gibi. Ancak şunu söyleyeyim Omen Gaming hubda Omen laptoplar için OC seçenekleri bile var iken Victus laptoplar için öyle bir seçenek bulunmuyor. Sadece 4 mod arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Tasarruf, sessiz, normal, performans.

Bir de fanı maxlayabiliyorsunuz ince ayar yapılamıyor.

Ha Omen Gaming hub a güncellemeler geliyor ilerisini bilemem. Disarida Victus tarzı laptoplar çok ucuz diye pazarlandigi için çok tercih edilmiyor o yüzden HP çok üstüne düşmüyor. Emin olun Omen alırsanız çok daha memnun olursunuz. Ancak bu aralar ülkemizde Victus bayağı bir popüler ileride ne olur bilemiyorum.

Hepsinde var zaten ancak Tamamen kapanması için BIOS'tan ayar yapmanız gerekebiliyor Victus'taki gibi. Ancak şunu söyleyeyim Omen Gaming hubda Omen laptoplar için OC seçenekleri bile var iken Victus laptoplar için öyle bir seçenek bulunmuyor. Sadece 4 mod arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Tasarruf, sessiz, normal, performans.

Bir de fanı maxlayabiliyorsunuz ince ayar yapılamıyor.

Ha Omen Gaming hub a güncellemeler geliyor ilerisini bilemem. Disarida Victus tarzı laptoplar çok ucuz diye pazarlandigi için çok tercih edilmiyor o yüzden HP çok üstüne düşmüyor. Emin olun Omen alırsanız çok daha memnun olursunuz. Ancak bu aralar ülkemizde Victus bayağı bir popüler ileride ne olur bilemiyorum.
Biostan dediğiniz ayarı yaptım hocam Rog kadar olmasada sessizleşti alet. Açıkçası Rog-Strix'ten geçince beklentiler biraz büyük oluyor. Asus'un Armory Create yazılımında her türlü ayar bulunurken omen gaming hup çok kısıtlı geldi bana... Ortada hiç bir şey yokken fanlar bağırmaya başlıyor falan. Çok fazla özenmemişler bu seriye açıkçası, donanım olarak güçlü ama ucuz bir şeyler olsun mantığıyla yapılmış bir cihaz olmuş benim gözlemlediğim kadarıyla... Ama yinede 23.000Tl gibi bir fiyata RTX4050 alınabildiği için ufak tefek sıkıntıları tölere edilebilir...

Merhaba. Darboğaz yapma olayı masaüstünde olduğu için ben laptoplardada oluyor sanmıştım. Öyle bir sorun yokmuş. Hafiften araştırdım. Kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Laptopta darboğaz sorunu yok. Başka sorunu var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı