HP Victus Core i7-13700H laptop alınır mı?

Bütçe
39000 TL
Bence yeterli size nasıl geldi bilmem.
MUX açınca gündüz yeterli hocam. MUX açınca parlaklık bayağı iyi artıyor beyazlar ise daha beyaz belirgin oluyor. AMD ile kullanınca gündüz güneşli zaman sönük kalıyor ve beyazlar gri gibi kalıyor. Fakat renkler beni rahatsız etmedi, önceki Nitro 5 AN515-44 bilgisayarımda IPS ekrandı orada renkler daha sönüktü bunla karşılaştırınca bunun IPS ekranı daha güzel geldi.

Parlaklık MUX'u açınca iyi kapatınca söylenen nit parlaklıkta oluyor bunu çözemedim.

Araştırınca en yakın doğru panel bu çıkıyor. Bu yüzden burada insanlar çöp falan diyor ben kabul etmiyordum demek ki bende ki panel farklı güzel panel şanslıymışım.

Benim aldığım bilgisayarı herkesin almayacağı bilgisayar modeli. Pahalı satılıyor, içerisinde Freedos değil Windows 11 lisanslı satılan model bu fiyata RTX 4060 alırım diyor çoğunluğu. Recep Bey'in incelediği modelden diyebilirim.
Gerçekten şansınıza gelmiş, mesela bende bulunan laptopu da aşağıda ufo testini çektiler sende gelmişsin konuya.
Mesela benim laptopunda ufo testi farklı çıktı freedos değildi benim aldığımda fiyatı da uygundu neredeyse freedos fiyatınaydı ve evet normal G870'lere göre şu an pahalı, konuda freedos modeli incelenmiş. Ben freedos almasam da muhtemelen elimdeki cihazla aynı ancak içindeki paneller farklı. Çok garip ve enteresan bir olay. Ne yapıyorlar freedos satılanlara başka panel mi ? Koyuyorlar saçma.

MUX açınca gündüz yeterli hocam. MUX açınca parlaklık bayağı iyi artıyor beyazlar ise daha beyaz belirgin oluyor. AMD ile kullanınca gündüz güneşli zaman sönük kalıyor ve beyazlar gri gibi kalıyor. Fakat renkler beni rahatsız etmedi, önceki Nitro 5 AN515-44 bilgisayarımda IPS ekrandı orada renkler daha sönüktü bunla karşılaştırınca bunun IPS ekranı daha güzel geldi.
Hocam MUX açınca parlaklık artması olayını ilk defa duydum. 250 nit panele 50 nit koyuyorsa iyidir.

Son düzenleme:
Gerçekten şansınıza gelmiş, mesela bende bulunan laptopu da aşağıda ufo testini çektiler sende gelmişsin konuya.
Evet. Merak eden olursa bizimde bir katkımız olsun dedim. En azından Victus 16 ekranlarında ghosting kötü algısı yaratanlara bir video çıkarmak istedim.

Çok garip ve enteresan bir olay. Ne yapıyorlar freedos satılanlara başka panel mi ? Koyuyorlar saçma.
Fiyatı düşük tutmak için belki Freedos laptoplara daha kötü bir paneli koyuyor olabilir. Neden olmasın? RAM ve SSD satıcı belirliyorsa panelide satıcı belirlemiş olabilir. Belki HP markasında kaliteli panel Acer'a göre daha maliyetli fiyatı yüksek olabilir.

Hocam MUX açınca parlaklık artması olayını ilk defa duydum. 250 nit panele 50 nit koyuyorsa iyidir.
Bende şaşırdım. MUX açıp sistemi yeniden başlatınca Victus logosu ekranında bile parlaklık arttığını fark ediyorsun. Açılırken ilk normal parlaklık gözükürken yüklenirken ekran hızlıca yanıp sönüp parlaklığı artıyor. Aynı %75 seviyede olup MUX açınca parlaklık %100 artırmış gibi canlanıyor. Halbuki yine %75 seviyede. Sürücüleri doğru kurunca MUX da iken Nvidia denetim masasından renkleri falan ayarlanabiliyor.

Hocam bu sıcaklığı gösteren uygulamanın adı ne? Ben HWMonitor'den bakıyordum ama bu kadar detaylı değil o.

HWiNFO64 uygulaması. Yalnızca sensörler tikini işaretleyip başlangıça basınca tüm sensörler geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı