HP Victus Core i7-13700H laptop alınır mı?

Bütçe
39000 TL
Test hiç fena değil HP Victus 16 biraz daha geliştirmiş sanırım panel anlamında kendini. Sadece kutu ready değil sürekli Turuncu yani tam vsync olamamış gibi test. Onun harici güzel kameranızda pek iyi değil ancak yine de yeterli sonuç. Benim testimden 1 tık daha fazla smearing var siyahlık görünüyor.
Kameram kötü hocam keşke kameram çok güzel olsa daha güzel gösterip net gösterebilirdim. Elimdeki imkanlarla bu kadar ama denilen gibi çöp, ghosting aşırı fazla ve ekran leş denilen gibi değil. Size parlaklık testini gösterebilirim. Aynı parlaklık seviyede MUX'a geçip ne kadar parlaklığın arttığını gösterebilirim.

@375274 alın size test sizin gibi yapmaya çalıştım. Bence videoda güzel görünüyor.

Benim kameramda çok iyi değildi. Sizin testinize benzeyen bir video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim kameramda çok iyi değildi. Sizin testinize benzeyen bir video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi kötü değil gösterdim hocam. Kötü görünse ben niye çok kötü olan bir şeyi iyi diye insanları kandırayım ki?

Size parlaklık testini gösterebilirim. Aynı parlaklık seviyede MUX'a geçip ne kadar parlaklığın arttığını gösterebilirim.
Hocam gündüz olduğunu için videoda parlaklığı geçişi gündüz çok belli olmuyor bunu olmazsa unutmazsam akşam çekerim. Başlangıçta Victus logosunda bile belli oluyor parlaklık artışı Windows'ta parlaklık aynı seviyede çok net belli oluyor. Hatta siyah ekranda parlaklık artınca IPS gri bulutlanması daha belirgin oluyor parlaklık artınca.

Son düzenleme:
Bu videodaki gibi kötü değil gösterdim hocam. Kötü görünse ben niye çok kötü olan bir şeyi iyi diye insanları kandırayım ki?
Hocam sizinki için atmadım videoyu, biliyorsunuz ki aynı model arasında paneller değişebiliyor. Ondan attım. Ayrıca videoda ki de çok kötü değil. Adam aşırı net çekmiş keşke bende böyle çekebilsem.

Hocam sizinki için atmadım videoyu, biliyorsunuz ki aynı model arasında paneller değişebiliyor. Ondan attım. Ayrıca videoda ki de çok kötü değil. Adam aşırı net çekmiş keşke bende böyle çekebilsem.
Evet. Doğrudur hocam. İsterseniz panel kodunu atayım kimisi söylemiyor atmıyor demiştiniz.

Monitör Adı: BOE0B9F

Bir arkadaş Monitör bu diye bulmuş tam emin değilim.

Hocam AIDA64 varsa sizde bakın.
Oradan baktım hocam.
1708774956763.png

Monitör kimliğini vermişler ama adı saklı. Ya da bütünleşik olduğundan böyle.
Hp'den beklenen hareket. Aslında adı da çok önemli.
Evett.png

Eğer attığınız panel doğruysa çok iyi bir panel olduğunu söyleyebilirim laptop için.
NV161FHM-NX2 mesela sizin attığınızın adı ki bence doğru 16.1 ekranınız sanırım. 2022 üretimmiş. Benimki 2020 üretim.

Parlaklığı da söylememişler (bende de söylememişlerdi Panelook'tan öğrendim) Panellook'a göre laptopunuz 250 nit parlaklık.

Acer Nitro 5 AN517-42-R8TD kullanıyorum. Düz zeminde biraz hava almadığından sıcaklıkları da yüksek çıkıyor.

Eki Görüntüle 2124457
Hocam bu sıcaklığı gösteren uygulamanın adı ne ? Ben HWmonitörden bakıyordum ama bu kadar detaylı değil o.

Son düzenleme:
Parlaklığı da söylememişler Panellook'a göre 250 nit parlaklık.
Parlaklık MUX'u açınca iyi kapatınca söylenen nit parlaklıkta oluyor bunu çözemedim.
Eğer attığınız panel doğruysa çok iyi bir panel olduğunu söyleyebilirim laptop için.
NV161FHM-NX2 mesela sizin attığınızın adı ki bence doğru 16.1 ekranınız sanırım.
Araştırınca en yakın doğru panel bu çıkıyor. Bu yüzden burada insanlar çöp falan diyor ben kabul etmiyordum demek ki bende ki panel farklı güzel panel şanslıymışım.

Benim aldığım bilgisayarı herkesin almayacağı bilgisayar modeli. Pahalı satılıyor, içerisinde Freedos değil Windows 11 lisanslı satılan model bu fiyata RTX 4060 alırım diyor çoğunluğu. Recep Bey'in incelediği modelden diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı