HP Victus ekran sorunları

Hocam benim AMD cihaz o ayarı nasıl yapabilirim?

Windows arama yerine Intel yaz böyle bir yer çıkacak daha sonra ekran>renk kısmından aşağı kaydırarak doygunluk ve tonu bulacaksınız benim yaptığım ayarlarlı yaparsanız olur.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-16_161646947.png
    resim_2023-04-16_161646947.png
    343,9 KB · Görüntüleme: 99
  • resim_2023-04-16_161734699.png
    resim_2023-04-16_161734699.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 97
Yok duruyor. Ama Amazon.com.tr'den almıştım, şu an pek sık kullandığımız bir cihaz değil ama iade etmek istersek kabul edeceklerini düşünüyorum HP sorun olarak görmese bile.
Hocam benim attığım görselde bir sorun var mı? sizce.

Beyazda bir sorun yok gibi gözüküyor. Zaten sarılık varsa hissediyorsun, ben ilk başta gece modu vs açık sandım. Sen böyle bir şey hissetmiyorsan yoktur. Windows renk kalibresi yaparak beyaza yakın renk elde etmiştim.

Bir sorun yoksa güzel bende yeni aldım ailemede rezil olmak istemiyorum bana göre güzel laptop oyun falan oynarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.

Beyazda bir sorun yok gibi gözüküyor. Zaten sarılık varsa hissediyorsun, ben ilk başta gece modu vs açık sandım. Sen böyle bir şey hissetmiyorsan yoktur. Windows renk kalibresi yaparak beyaza yakın renk elde etmiştim.
Hocam nasıl ayar yaptın amd benim intel değil

Bir sorun yoksa güzel bende yeni aldım ailemede rezil olmak istemiyorum bana göre güzel laptop oyun falan oynarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.
Güle güle kullan hocam bu ekonomide alırken 1 değil 100 kere düşünüyoruz umarım uzun yıllar memnun kullanırsınız

Bu ayarı deneyin en iyi sonuç bununla aldım ama hâla beğenmiyorum:(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı