HP Victus Gaming 16 laptop uzun süre kullanılmazsa batarya ölür mü?

Ne gibi?

Güven konusunda sıkıntı yok bir şey yapmaz adam.
Hocam birşey yapacağından değil siz o kadar uğraşıp alıyorsunuz hayatınızda belkide okuldan başka bir yerde görmediğiniz adama veriyorsunuz hani senin iyiliğin için dersek o zamanda ailene söyler bilgisayarı kısıtlarlar.

Yahu müdür yardımcısı neden laptopunu alıyor ona neymiş? Senin kendi iraden var zaten ona dokunmamak için, ben olsam vermezdim. Soruya gelecek olursak kapalı kendi halinde dururken bir sorun olmaz bence.
Biraz bağımlı oldum benlik sıkıntı yok alması iyi oldu.

Tyt 105-95 net civarında iken 80 85 civarına düştü.
Ayt 60 55 den 40 45 e düştü.

Antepdeyim deprem falan da olunca dersleri baya saldım düştü.

Hocam gidin yeni adaptör alın veya müdürden geri almaya çalışın bağımlı olup olmamak sizin elinizde isterseniz laptopu kaldırın bir yere dursun ama kimseye vermeyin.

Dostum müdür yardımcısı nasıl bilgisayarını veya şarj aletini alabiliyor hala anlamadım,hazirana kadar bir şey olmaz ama neden alıyor senin eşyalarını?
Deneme netlerim de gözle görülür bir düşüş olunca beni meşgul eden şeylerden uzaklaşayım diye.

Hocam bilgisayarın alınmasıyla bir şey değişmez insan istemezse yine kendini oyalıycak bir şeyler bulup ders çalışmaz siz evinizde koysaydınız ya bilgisayarı bir yere,okulda veya alan kişi nereye koyacaksa başına bir iş gelse kimin sorumluluğunda?Güvenme konusunu açmıyorum bile

Hocam bilgisayarın alınmasıyla bir şey değişmez insan istemezse yine kendini oyalıycak bir şeyler bulup ders çalışmaz siz evinizde koysaydınız ya bilgisayarı bir yere,okulda veya alan kişi nereye koyacaksa başına bir iş gelse kimin sorumluluğunda?Güvenme konusunu açmıyorum bile
Bilgisayar evde şuan sarj adaptörünü ve kablosunu verdim.

Bilgisayar evde şuan sarj adaptörünü ve kablosunu verdim.
Neyse sizin bileceğiniz iş bana kalsa sınava kadar bilgisayarı kaldırırdım ama kimseyede vermezdim sorunuza gelicek olursak 2 ayda bir şey olmaz ama toz toplamasın fazla.

12. sınıfım 5 Ocak'ta HP Victus Gaming 16 3060 versiyon laptop aldım ama müdür yardımcısı netlerim düştüğü için bilgisayarı alacaktı. Şarj adaptörünü vereyim dedim onu verdim, sınavdan sonra geri alırsın dedi.

Uzun süre laptop kullanılmazsa sıkıntı çıkar mı? Bataryanın ömrü azalır mı?

Bataryadan daha çok önemli olaylar var burada fazlasıyla saçma konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı